NRK Meny
Normal

Trettenes sikret Oilers viktig seier

Stavanger Oilers leder 3–2 i kamper etter kveldens semifinaleseier mot Lørenskog. Tirsdag kan finalebilletten bli et faktum.

Mathias Trettenes

Mathias Trettenes avgjorde søndagens thriller da han satte inn Oilers sin fjerde scoring tolv sekunder før kampslutt.

Foto: Siri Wichne Pedersen / NRK

Drøye 3000 publikummere fikk søndag se Stavanger Oilers ta et viktig steg nærmere NM-finalen

Tolv sekunder før slutt scoret Oilers-spiller Mathias Trettenes det avgjørende 4-2-målet, og sikret dermed Oilers den tredje semifinaleseieren i årets sluttspill mot Lørenskog.

– Det var «deilig» å sette pucken i nettet helt på slutten. Nå har vi overtaket, sier en glad Trettenes til NRK.no etter kampen.

 • Se kampfakta her.

Oilers leder nemlig 3–2 i kamper når to kamper gjenstår i best av sjuserien.

Neste kamp spilles allerede tirsdag i Lørenskog ishall. Vinner Oilers den kampen, er laget i årets NM-finale.

– Vi har rotet det til i Lørenskog tidligere, så vi må absolutt heve oss noen hakk hvis vi skal vinne tirsdagens kamp. Men tar vi med energien fra i dag, så klarer vi det. Vi har en god sjanse til å komme til finalen nå, sier Trettenes.

Siste nytt

 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Rooney-scoring i nytt Everton-tap

  Wayne Rooney scoret søndag karrierens 12. Premier League-mål mot Arsenal, men Everton ble likevel sendt under nedrykksstreken med 2-5-tap på Goodison Park. Arsenal er på sin side oppe på 16 poeng, ni poeng bak serieleder Manchester City.

  Wayne Rooney
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal