NRK Meny
Normal

Oilers henter inn to nye spillere

Norgesmesterne feirer seg selv, og utelukker ikke at de vil hente flere forsterkninger før neste sesong.

Oilers blankett

I kveld ble NM gullet feiret med bankett. Her er alle spillerne på isen under åpningsshowet.

Foto: Hanne Høyland / NRK

I kveld feires NM-gullet til Oilers med storslått bankett i deres nye storstue. Som en ekstra prikk over i'en kom også meldinger om nye spillere på vei til klubben.

Pål Higson

Pål Haukali Higson.

Foto: Hanne Høyland / NRK

– Vi har allerede to spillere klare, den ene hetter Daniel Rokseth, som kommer fra Tønsberg. Så har vi gjort det klart med Erik Boisvert, som spilte i Frisk i fjor, sier Pål Haukali Higson, klubbdirektøren i Oilers.

Dette er to spillere som er i forskjellige ender av karrierene sine. Rokseth er en ung og lovende back, mens Boisvert er en mer erfaren eliteseriespiller.

– Begge kommer til å komme inn i laget og tilføre oss noe med en gang, forhåpentligvis kommer de til å være gode spillere for oss de kommende årene, sier Higson.

Hemmelighetsfulle

Hvordan det blir med resten av spillerstallen vil ikke klubbdirektøren snakke så mye om, men han bekrefter at det for øyeblikket er syv spillere som har kontrakt til neste sesong. Samtidig er det 17 spillere på utgående kontrakt.

– Vi ønsker å ha med oss ganske mange av spillerne videre. Vi må ha en avklarende runde med de aktuelle spillerne, før vi går ut med noe mer, sier Higson.

En attraktiv klubb

Etter at de tok "byttå" for andre gang på to år, har det ikke vært noe problem å rekruttere villige spillere.

– Vi er absolutt en av de mest attraktive arbeidsgiverne i norsk ishockey. Vi har flere spillere som er interesserte, og jeg håper og tror at køen på vei inn er større enn køen på vei ut, sier den optimistiske direktøren.

For å beholde pokalen i Stavanger ønsker Oilers å styrke laget ytterligere.

– Vi ser nøye på hvilke kvaliteter vi har i laget, så prøver vi selvfølgelig å få inn spillere som fyller de hullene som vi mener at vi har. Jeg er helt sikker på at vi har et sterkere lag på isen når vi starter igjen i august neste sesong, enn vi har da vi avsluttet i år.

Siste nytt

 • Glassverket trekker elitelaget

  Håndballklubben Glassverket har spilt i eliteserien denne sesongen, men rykket ned og skulle i utgangspunktet spille i 1. divisjon neste sesong. Slik blir det likevel ikke, da forslaget om å trekke laget fikk flertall på tirsdagens årsmøte, skriver Drammens Tidende. Klubben ønsker å beholde lagene i andre- og fjerdedivsjon.

  Line Bjørnsen hos Glassverket
  Foto: Per Håkon Solberg / NRK
 • Sesongen trolig over for «Ox»

  Liverpool-spiller Alex Oxlade-Chamberlain ble båret ut av banen etter 18 minutter spill i mesterligasemifinalen mot Roma tirsdag. Til tross for 5-2-seier, var «Ox»' kneskade et skår i gleden for manager Jürgen Klopp.

  – Vi mistet en fantastisk spiller i kveld, sa Klopp etter kampen og fortalte at spilleren trolig er ute resten av sesongen.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Panathinaikos utestengt

  Den greske klubben Panathinaikos er utestengd frå den neste europeiske turneringa dei kvalifiserer seg for dei tre neste sesongane, har UEFA bestemt.

  Årsaka er at dei ikkje har makta å få orden på økonomien, og har brote dei såkalla økonomisk fair play-reglane.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid