Oilers henter inn to nye spillere

Norgesmesterne feirer seg selv, og utelukker ikke at de vil hente flere forsterkninger før neste sesong.

Oilers blankett

I kveld ble NM gullet feiret med bankett. Her er alle spillerne på isen under åpningsshowet.

Foto: Hanne Høyland / NRK

I kveld feires NM-gullet til Oilers med storslått bankett i deres nye storstue. Som en ekstra prikk over i'en kom også meldinger om nye spillere på vei til klubben.

Pål Higson

Pål Haukali Higson.

Foto: Hanne Høyland / NRK

– Vi har allerede to spillere klare, den ene hetter Daniel Rokseth, som kommer fra Tønsberg. Så har vi gjort det klart med Erik Boisvert, som spilte i Frisk i fjor, sier Pål Haukali Higson, klubbdirektøren i Oilers.

Dette er to spillere som er i forskjellige ender av karrierene sine. Rokseth er en ung og lovende back, mens Boisvert er en mer erfaren eliteseriespiller.

– Begge kommer til å komme inn i laget og tilføre oss noe med en gang, forhåpentligvis kommer de til å være gode spillere for oss de kommende årene, sier Higson.

Hemmelighetsfulle

Hvordan det blir med resten av spillerstallen vil ikke klubbdirektøren snakke så mye om, men han bekrefter at det for øyeblikket er syv spillere som har kontrakt til neste sesong. Samtidig er det 17 spillere på utgående kontrakt.

– Vi ønsker å ha med oss ganske mange av spillerne videre. Vi må ha en avklarende runde med de aktuelle spillerne, før vi går ut med noe mer, sier Higson.

En attraktiv klubb

Etter at de tok "byttå" for andre gang på to år, har det ikke vært noe problem å rekruttere villige spillere.

– Vi er absolutt en av de mest attraktive arbeidsgiverne i norsk ishockey. Vi har flere spillere som er interesserte, og jeg håper og tror at køen på vei inn er større enn køen på vei ut, sier den optimistiske direktøren.

For å beholde pokalen i Stavanger ønsker Oilers å styrke laget ytterligere.

– Vi ser nøye på hvilke kvaliteter vi har i laget, så prøver vi selvfølgelig å få inn spillere som fyller de hullene som vi mener at vi har. Jeg er helt sikker på at vi har et sterkere lag på isen når vi starter igjen i august neste sesong, enn vi har da vi avsluttet i år.

Siste nytt

 • Skjøt Solskjær ned fra tabelltopp

  Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld.

  Wilfred Ndidi og James Maddison scoret for Leicester før pause, og for første gang fikk manager Brendan Rodgers se ett av sine lag slå Chelsea. Det skjedde i 16. forsøk.

  Laget er ett poeng foran United og tre foran City, men begge Manchester-lagene skal i aksjon onsdag.

  Wilfred Ndidi
  Foto: Michael Regan / AP
 • Videre i FA-cupen

  Southampton fikk det ikke lett i ruskeværet, men vant den utsatte FA-cupkampen mot Shrewsbury 2-0 og får besøk av tittelforsvarer Arsenal i 4. runde lørdag.

  Dan N'Lundulu scoret kampens første mål etter ett kvarter - og det var også 21-åringens første for klubben, i hans første kamp fra start.

  Først i det 89. minutt utløste James Ward-Prowse spenningen da han scoret på frispark fra distanse.

  Dan N'Lundulu
  Foto: Adam Davy / AP
 • Haaland målløs da 17-åring avgjorde

  Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte.

  I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby.

  Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de.

  Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. Det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1.

  Erling Braut Haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. Nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. Dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul.

  Dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens Bayer Leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Martin Meissner / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal