Ødegaard ute på ubestemt tid

Martin Ødegaard er skadet i den høyre foten, skriver Real Sociedad på sin hjemmeside. Skaden oppsto i kampen mot Celta Vigo for noen dager siden. Han fikk da et blåmerke/sår med ødem i hælbenet. Real Sociedad har kamp igjen på søndag, men klubben skriver ikke noe om hvorvidt Ødegaard må stå over den. Den spanske avisen El Diaro Vasco melder imidlertid at nordmannen ikke er med i kamptroppen.

Klubben skriver at de ikke vet hvor lang tid det tar før Ødegaard er tilbake, men at det neppe vil ta veldig lang tid - og at han er i gang med trening med fysioterapeut.

XJVEQ4pjiLs
Foto: Stian Lysberg Solum / Stian Lysberg Solum

Siste nytt

 • Gullerud skifter klubb i Tyskland

  Håndballproffen Magnus Gullerud (28) flytter videre fra Minden til bundesligarivalen Magdeburg fra neste sesong, skriver Nettavisen. Gullerud har takket nei til en kontraktsforlengelse med klubben. Hedmarkingens kontrakt går ut 1. juli neste år.

  EM håndball herrer 2018.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Granerud vraket til v-cupåpning

  Halvor Egner Granerud må belage seg på hopping i kontinentalcupen mens lagkameratene på elitelandslaget innleder verdenscupen i Wisla til helgen. Det bekreftet landslagsledelsen under hoppernes såkalte «takeoff»-arrangement i Oslo onsdag formiddag. De norske hopperne som får sjansen er: Daniel-André Tande, Robert Johansson, Johann André Forfang, Robin Pedersen, Thomas Aasen Markeng og Marius Lindvik.

  Halvor Egner Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Russland feide Norge av banen

  Norges kvinnelag i curling-EM ga opp kampen da Russland ledet 9-2 etter seks omganger onsdag. Det var det femte tapet på sju kamper for de norske kvinnene i mesterskapet.

  Kristin Skaslien
  Foto: Carina Johansen

Sendeplan

Kl. Program Kanal