Hopp til innhold

Ødegaard med praktmål i storseier

Martin Ødegaard viste seg virkelig frem da han dunket inn Arsenals fjerde scoring fra langt hold mot PSV i mesterligaen.

– Det var godt å komme med i målprotokollen. Jeg fikk en bra ball fra Reiss (Nelson), men førstetouchen var ikke god nok, så jeg tok en til. Jeg fant plass i hjørnet og den gikk inn, forteller Ødegaard ifølge Uefa.com.

London-laget var overlegne på eget gress, og Bukayo Saka scoret allerede etter ni minutter. 10 minutter senere doblet Leandro Trossard, før Gabriel Jesus sikret 3–0 til pause.

Arsenal, anført av kaptein Ødegaard, styrte resten av kampen og 24-åringen fikset sluttresultatet 4–0 etter 70 minutter med sin første mesterligascoring.

– Vi er med i denne turneringen for å kjempe og gå hele veien. Det er en fantastisk start, så nå må vi jobbe hardt videre så får vi se, sier Ødegaard i seiersintervjuet.

Lens og Sevilla spilte 1–1 i gruppe B.

Siste nytt

 • Zuccarello herjet med mål og to assist – ett målpoeng fra 600 i karrieren

  Mats Zuccarello herjet med ett mål og to assist da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 4-1 i NHL søndag. Han mangler ett målpoeng på 600 i karrieren.

  Zuccarello er etter søndagens kamp oppe i 192 mål og 407 assist i grunnseriekamper i NHL. Dermed står han foran et gjevt jubileum.

  (©NTB)

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Pontus Hššk / NTB
 • Nordstad Moen klarte OL-kravet på maraton

  Friidrettsprofilen Sondre Nordstad Moen løp inn til tredjeplass i et maratonløp i japanske Fukuoka søndag.

  Nordstad Moen ble klokket inn til tiden 2.07.16, hvilket bare er halvannet minutt bak hans norske rekord, melder Friidrett1.

  Trønderens tid er i tillegg under OL-kravet og hans tredje beste løp på distansen noensinne.

  Sist Nordstad Moen løp like fort på maratondistansen var i 2019.

  Hans norske rekord lyder på 2.05.48 og stammer fra nettopp Fukuoka i 2017. (NTB)

  Sondre Nordstad Moen i aksjon på 10.000 meter for menn på Bislett.
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Det ble ikke noe hat trick for Viktor Hovland i den eksklusive Hero World Challenge-turneringen på Bahamas, arrangert i regi av Tiger Woods.

  Nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. Han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier.

  De siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par.

  Alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. Hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Viktor Hovland
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal