NRK Meny

Ødegaard (15) demper landslagssnakk

Fem måneder etter at Mats Møller Dæhli ble vraket til U21-EM debuterte han for A-landslaget. Nå har den norske landslagsledelsen fått et enda større «problem». U21-trener Smerud mener det ikke er noen grunn til å holde ham tilbake og åpner for å ta ham med på U21-landslaget. Hovedpersonen selv er usikker på om han er klar for landslaget.

– Jeg synes det blir vanskelig å si. Jeg synes jeg bør prestere litt mer over tid enn det jeg har gjort. En kamp eller to er kanskje ikke godt nok grunnlag for å bli tatt ut på landslaget, sier Ødegaard selv til NRK.

Les hele saken her.

Siste nytt

 • Kvinnelige hockeyspillere utestengt

  Seks kvinnelige hockeyspillere fra Russland er utestengt av den Den internasjonale komité, IOC, for å ha brutt dopingregelverket under Sotsji-OL. Spillerne diskvalifiseres fra OL i 2014 og utenges også fra OL på livstid.

 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP
 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen

Sendeplan

Kl. Program Kanal