NRK Meny
Normal

Oddsspillere får "kronorna" tilbake

De som satset penger på at Sverige kom til å vinne OL-gull i ishockey kan nå få tilbake pengene sine.

Sverige keeper Henrik Lundqvist ser en puck forsvinne inn i målet bak seg.

Sverige keeper Henrik Lundqvist ser en puck forsvinne inn i målet bak seg.

Foto: CRIS BOURONCLE / Scanpix/AFP

– Vi synes synd på dem som faktisk trodde på at Sverige hadde en sjanse til å ta OL-gull, sier Dan Vikman i spillselskapet Expekt til Aftonbladet .

Drømmen knust

I natt ble håpet om ett nyt gull til Tre Kronor knust av Norges overmenn fra Slovakia, og svenskene måtte skøyte slukøret av banen etter 4-3 tapet i natt. Bare ett døgn etter at Slovakia slet med å slå Norge med de samme sifrene.

– Jeg er "oerhört besviken". Denne matchen skulle vi ha tatt. Men vi kom bakpå og måtte slåss hele tiden. De spilte stort defensivt og gav oss alle slags problemer, sa en meget skuffet kaptein Daniel Alfredsson, og han er ikke den eneste som er skuffet etter tapet.

Føler seg lurt

Spillselskapet føler seg lurt av ishockeylaget og ønsker ikke at deres spillere skal lide over det forsmedelige tapet mot Slovakia.

– Vi føler oss lurt av laget og trenerne. Vi hadde knapt en plan A, når vi trengte en plan A, B og C. Jeg tror mange svenske hockey-fans føler det samme i dag, sier Vikman, som hevder det er snakk om et femsifret beløp.

Sverige har ikke for vane å skuffe sitt trofaste hockeypublikum. Dette var faktisk første gang på åtte år at Sverige ikke kom til semifinalen i et stort mesterskap. Også det i OL da Hviterussland slo de regjerende olympiske mestrene 4-3.

Siste nytt

 • Nadal trakk seg fra Australian Open

  Rafael Nadal trakk seg fra Australian Open i Melbourne etter at han pådro seg en skade i fjerde sett mot Marin Cilic. Spanjolen spilte fem sett mot Cilic før han valgte å trekke seg fra kampen.

  Rafael Nadal
  Foto: Saeed Khan / AFP
 • Mowinckel leder i Italia

  Ragnhild Mowinckel kjørte raskest av samtlige i første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag.

  Mens storfavoritten Mikaela Shiffrin kjørte ut. Mowinckel kjørte en strålende omgang og hoppet opp og ned av glede i målområdet etter å ha kjørt inn åtte hundredeler foran hjemmehåpet Marta Bassino. Tyske Viktoria Rebensburg følger ytterligere ett hundredel bak på tredjeplass. Andre omgang starter kl: 13.00.

  mow
  Foto: Marco Tacca / AP
 • TV 2: Golberg får gå OL-sprinten

  Pål Golberg har slått Sondre Turvoll Fossli i kampen om den siste plassen på OL-sprinten. Det skriver TV 2 tirsdag.

  Dermed består sprintlaget i OL av Johanne Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Eirik Brandsdal og Pål Golberg.

  Golberg 2
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Storslalåm, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang kvinner
Vinterstudio
Vinterstudio
Slalåm, menn
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang menn