NRK Meny
Normal

Oddsspillere får "kronorna" tilbake

De som satset penger på at Sverige kom til å vinne OL-gull i ishockey kan nå få tilbake pengene sine.

Sverige keeper Henrik Lundqvist ser en puck forsvinne inn i målet bak seg.

Sverige keeper Henrik Lundqvist ser en puck forsvinne inn i målet bak seg.

Foto: CRIS BOURONCLE / Scanpix/AFP

– Vi synes synd på dem som faktisk trodde på at Sverige hadde en sjanse til å ta OL-gull, sier Dan Vikman i spillselskapet Expekt til Aftonbladet .

Drømmen knust

I natt ble håpet om ett nyt gull til Tre Kronor knust av Norges overmenn fra Slovakia, og svenskene måtte skøyte slukøret av banen etter 4-3 tapet i natt. Bare ett døgn etter at Slovakia slet med å slå Norge med de samme sifrene.

– Jeg er "oerhört besviken". Denne matchen skulle vi ha tatt. Men vi kom bakpå og måtte slåss hele tiden. De spilte stort defensivt og gav oss alle slags problemer, sa en meget skuffet kaptein Daniel Alfredsson, og han er ikke den eneste som er skuffet etter tapet.

Føler seg lurt

Spillselskapet føler seg lurt av ishockeylaget og ønsker ikke at deres spillere skal lide over det forsmedelige tapet mot Slovakia.

– Vi føler oss lurt av laget og trenerne. Vi hadde knapt en plan A, når vi trengte en plan A, B og C. Jeg tror mange svenske hockey-fans føler det samme i dag, sier Vikman, som hevder det er snakk om et femsifret beløp.

Sverige har ikke for vane å skuffe sitt trofaste hockeypublikum. Dette var faktisk første gang på åtte år at Sverige ikke kom til semifinalen i et stort mesterskap. Også det i OL da Hviterussland slo de regjerende olympiske mestrene 4-3.

Siste nytt

  • VM-lag i flydrama

    Den ene flymotoren tok fyr da Saudi-Arabias VM-mannskap landet i Rostov. Det opplyser landets fotballfotbund på Twitter. Alle spillerne skal være i god behold, men det ble altså en høydramatisk ankomst for laget som skal møte Uruguay på onsdag.

    FBL-WC-2018-RUS-KSA
    Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP
  • Kaptein-Kane header inn 2-1

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
FIFA Fotball-VM 2018: Colombia - Japan
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Polen - Senegal
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio