NRK Meny
Normal

Scoret, hadde assist - og spydde i pausen

Rafik Zekhnini gjorde akkurat som han ville mot Viking i den første omgangen, og det holdt til Odd-seier. Men i pausen hadde han det ikke godt.

Zekhnini

LEKTE SEG: Rafik Zekhnini gjorde akkurat som han ville i første omgang mot Viking. Med en scoring og en assist sørget han for at alle poengene ble med hjem til Skien.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg slet med magen i den første omgangen og i pausen spydde jeg. Jeg var ikke helt i form, sier Rafik Zekhnini når vi spør hvorfor han måtte byttes ut etter å ha storspilt i 60 minutter mot Viking.

Det var ikke akkurat lett å se på Zekhnini at han ikke var helt i toppslag.

Dag Eilev Fagermos menn fikk en forrykende start på kampen. Zekhnini regisserte det første målet da han mottok ballen i boksen, holdt hodet kaldt, tok en sålefinte og vippet ballen elegant til Bentley - som dunket ballen i mål.

Praktmål

Det var bare begynnelsen på en stor kveld for unggutten.

Tolv minutter senere viste 18-åringen igjen hvorfor han er ettertraktet. Odd-spilleren fikk ballen på midtstreken, og utfordret Karol Mets én mot én. Ungutten driblet Mets helt ut av spill. Først til høyre, så til venstre, før han satte ballen enkelt bak Iven Austbø.

– Jeg er fornøyd med meg selv, men det viktigste er at laget får en seier, sier Zekhnini.

Fagermos første seier i Stavanger

Dag Eilev Fagermo har aldri vunnet i Stavanger som TL-trener, han har 0-3-5 på sine 10 bortekamper mot Viking. I dag fikk han sin første.

Odd har fortsatt ikke sluppet inn mål etter de fire første kampene og ligger på tredjeplass med åtte poeng. Viking gikk på sitt første tap søndag og står med sju poeng på sjetteplass. Rosenborg leder eliteserien med ni poeng.

Fagermo

FAGERMOS FØRSTE:

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM feltritt: Terreng
EM feltritt: Terreng
Terreng
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
Eliteserien: Lillestrøm - Vålerenga
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Lillestrøm - Vålerenga
Toppidrettsveka