NRK Meny
Normal

Fagermo om sjansesløseriet: – Frustrerende for alle

Dag Eilev Fagermos Odd har ikke vunnet siden 16. mai. Mot Sarpsborg 08 hadde de mange muligheter, men de maktet ikke å få ballen i mål.

Eliteserien fotball 2017: Odd-Sarpsborg. Odds Jone Samuelsen (t.v) i eliteseriekampen mellom Odd og Sarpsborg 08 på Skagerak Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sist gang Odd vant en fotballkamp i serien var 16. mai, da Haugesund ble slått 2–0. Siden den gang har de kun maktet å score to mål på seks seriekamper. Ingen av de seks siste seriekampene har endt med seier.

– Dette er de tapte sjansers kamp. Det er akkurat det samme som mot Brann, vi kjører kampen men klarer ikke å score, sier Dag Eilev Fagermo til Eurosport.

Samuelsen burde ha avgjort

Mot Sarpsborg 08 ble det ikke scoring, men de fikk i alle fall med seg poeng.

Kampen endte 0-0, men like før slutt burde Jone Samuelsen ha sendt ballen i kassa. Et innlegg fra Stefan Mladenovic endte hos midtbanespilleren på ti meter, men Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen stoppet Samuelsens svake avslutning.

Også Riku Riski hadde flere muligheter, men ei heller han maktet å score.

Frustrert Fagermo

Olivier Occean startet på benken, men var frisk da han kom inn. Likevel ble det ikke scoring, og Odd har ikke scoret på hjemmebane på halvannen måned. Oliver Bergs mål mot Molde 21. mai er sist gang Odd satte ballen i mål.

– Vi greier ikke å score, og det er frustrerende for alle, sier Fagermo til Eurosport.

Geir Bakke, trener I Sarpsborg 08, var litt mer fornøyd enn kollegaen fra Skien.

– Jeg synes vi er heldige. Odd har mnge store sjanser, men jeg synes ikke dette er en bra kamp. Det er to lag som slurver mye, og det blir mange baller over kaikanten, kommenterer Bakke.

Siste nytt

 • Risikerer bøter etter banestorming

  Fire medlemmer av aktivistgruppa Pussy Riot risikerer bøter på inntil 1400 kr eller 160 t samfunnstjeneste etter at de stormet banen under VM-finalen. De kan også bli nektet tilgang til sportsarrangementer i tre neste årene, ifølge Interfax.

  Pussy Riot
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Forsiktig Ruud-fall på rankingen

  Casper Ruud faller tre plasser på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Snarøya-gutten ligger dermed på 147.-plass.

  Casper Ruud
  Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag
Livet på Solstein