NRK Meny
Normal

Fagermo om sjansesløseriet: – Frustrerende for alle

Dag Eilev Fagermos Odd har ikke vunnet siden 16. mai. Mot Sarpsborg 08 hadde de mange muligheter, men de maktet ikke å få ballen i mål.

Eliteserien fotball 2017: Odd-Sarpsborg. Odds Jone Samuelsen (t.v) i eliteseriekampen mellom Odd og Sarpsborg 08 på Skagerak Arena.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sist gang Odd vant en fotballkamp i serien var 16. mai, da Haugesund ble slått 2–0. Siden den gang har de kun maktet å score to mål på seks seriekamper. Ingen av de seks siste seriekampene har endt med seier.

– Dette er de tapte sjansers kamp. Det er akkurat det samme som mot Brann, vi kjører kampen men klarer ikke å score, sier Dag Eilev Fagermo til Eurosport.

Samuelsen burde ha avgjort

Mot Sarpsborg 08 ble det ikke scoring, men de fikk i alle fall med seg poeng.

Kampen endte 0-0, men like før slutt burde Jone Samuelsen ha sendt ballen i kassa. Et innlegg fra Stefan Mladenovic endte hos midtbanespilleren på ti meter, men Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen stoppet Samuelsens svake avslutning.

Også Riku Riski hadde flere muligheter, men ei heller han maktet å score.

Frustrert Fagermo

Olivier Occean startet på benken, men var frisk da han kom inn. Likevel ble det ikke scoring, og Odd har ikke scoret på hjemmebane på halvannen måned. Oliver Bergs mål mot Molde 21. mai er sist gang Odd satte ballen i mål.

– Vi greier ikke å score, og det er frustrerende for alle, sier Fagermo til Eurosport.

Geir Bakke, trener I Sarpsborg 08, var litt mer fornøyd enn kollegaen fra Skien.

– Jeg synes vi er heldige. Odd har mnge store sjanser, men jeg synes ikke dette er en bra kamp. Det er to lag som slurver mye, og det blir mange baller over kaikanten, kommenterer Bakke.

Siste nytt

 • Tap for Martinsen i NHL-comeback

  Andreas Martinsen er tilbake i den nordamerikanske toppligaen etter å ha blitt flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs. I debutkampen for Chicago Blackhawks endte det imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.

  Anton Forsberg, J.T. Compher
  Foto: David Banks / AP
 • Nytt tap for Rangers og Zucca

  New York Rangers gikk på en ny smell da de møtte Columbus Blue Jackets på hjemmebane. Kampen endte 5-3 til bortelaget. Med dette har Rangers tapt fem av de sju siste kampene.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap
 • Lillehammer nærmer seg finale

  Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag