NRK Meny
Normal

Kippe: – Vi kan ikke grave oss ned og finne unnskyldninger

ÅRÅSEN (NRK): Lillestrøm gikk på sitt tredje strake hjemmetap da Olivier Occean brøt Odds bortetørke på Åråsen.

Kippe

SKUFFET: Lillestrøm-kaptein Frode Kippe.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg håper det. Men det er masse å gå på. Vi må fortsette å spille god fotball, svarer Occean på spørsmål om seiersmålet kan være et vendepunkt for skienslaget.

Både Odd og Lillestrøm har nemlig slitt i sesongåpningen, og derfor jaktet begge lag et etterlengtet pusterom mandag kveld.

Rossbach

SOLID KAMP: Odd-keeper Sondre Rossbach nektet vertene scoring.

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Og Lillestrøm var det førende laget, men for tredje gang på rad måtte romerikingene tusle av Åråsen-gresset uten nettkjenning.

– Konstant jobb

Det toppet en vond uke for Lillestrøm. Sportslig leder Torgeir Bjarmann har varslet at han gir seg, mens keeper Daniel Fernandes avla positiv dopingprøve lørdag.

Nå ble det et nytt hjemmetap.

– Det er en konstant jobb, det. Det preger stemningen i spillergruppen, men da er det vår jobb å fortsette å ha troen oppe og ha gode treningsuker. Vi kan ikke grave oss ned og finne unnskyldninger, sier Kippe til NRK.

For der vertene brant sjanse etter sjanse, brukte tidligere Lillestrøm-spiller Occean et drøyt kvarter på å score Odds første mål på bortebane denne sesongen.

– Jeg synes vi er gode i dag. Og vi skaper mer enn nok, men det går på kvalitet foran begge målene, sier LSK-trener Arne Erlandsen til NRK.

Han måtte se at gjestene scoret på sin andre sjanse i kampen.

Canadieren Occean kjempet i feltet og strakk frem en lang tå, som skulle sikre alle poengene for skienslaget.

Spissgrep

Både Occean og spisskollega Torbjørn Agdestein måtte vike plass for Riku Riski, som ble dyttet inn fra kant- til spissplass.

Fagermo uttalte før kampen at han ønsket å spille mer gjennombruddshissig, og færre innlegg fra kant, men gjestene truet sjelden Lillestrøm på kontringene.

Tåspissen fra Occean gjør likevel at Odd bykser på tabellen og holder nå fjerdeplassen med tolv poeng.

– Vi er normalt et godt bortelag. Jeg ventet egentlig på at det skulle skje, sier Fagermo.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Lillehammer nærmer seg finale

  Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Ny dato for utsatte kamper

  Norges Fotballforbund har berammet de utsatte kampene i Eliteserien. Sandefjord - Ranheim og Tromsø - Strømsgodset spilles 11. april kl. 18.30. Ranheim - Brann og Stabæk - Start spilles 25. april kl. 18.30, mens Mesterfinalen går 26. april.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Strømsgodset
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Fossli vant Kulåssprinten

  Sondre Turvoll Fossli (24) vant Kulåssprinten i Sarpsborg tirsdag kveld. Rennet foregikk i klassisk stil. Aleksander Dyrberg Ek kom på andreplass, foran Emil Iversen. OL-konge og verdenscupvinner Johannes Høsflot Klæbo røk ut i kvartfinalen. Maiken Caspersen Falla vant i kvinneklassen, foran Ingvild Flugstad Østberg og Kristine Stavås Skistad.

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: Morten W. Røkeberg / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag