Nytt tap uten Ødegaard

Martin Ødegaard ble henvist til benken til bortekampen mot tabellnabo Getafe etter svak form siden den spanske ligaen startet opp igjen.

En ankelskade skal plage drammenseren, ifølge spanske Marca.

I hans sted spilte i stedet Adnan Januzaj og satte inn en utligning, men to mål av Jaime Mata ga Getafe seieren.

Dermed er de oppe i ryggen på Sevilla i kampen om Mesterligaplass, mens Sociedad nå har syv poeng opp etter fire strake tap.

Januzaj
Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Siste nytt

 • Citys Cas-anke klar om to uker

  Mellom 13. og 19. juli kommer avgjørelsen til Idrettens voldgiftsrett (Cas) om Manchester Citys anke av utestengelsen fra europacupene.

  Det bekrefter generalsekretær Matthieu Reeb i Cas overfor nyhetsbyrået AFP.

  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har utestengt Manchester City fra europacupene de neste to sesongene på bakgrunn av brudd på regelverket for økonomisk fair play (FFP). Klubben er også ilagt en bot på cirka 320 millioner kroner.

  p-BgXGmnFMA
  Foto: Jon Super
 • Vil slippe inn 20.000 tilskuere

  Casper Ruud og de andre tennisstjernene vil få selskap av opp til 20.000 tilskuer når det utsatte French Open starter i september.

  Det opplyser det franske tennisforbundet torsdag.

  Forbundet regner med at kapasiteten på de enkelte kampene vil være like i overkant av halvparten av normalen. (NTB).

  Casper Ruud.
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Coe hardt ut mot Russland

  Russisk friidrett har ikke betalt en dopingbot på 960 millioner kroner ilagt av Det internasjonale friidrettsforbundet. Fristen gikk ut onsdag.

  Det russiske friidrettsforbundet var ilagt en kraftig bot på ti millioner dollar som følge av flere dopingsaker. Derfor har de også vært utestengt fra internasjonale konkurranser siden 2015.

  Halvparten av boten skulle vært betalt innen 1. juli. Det har ikke russerne gjort, og det får den internasjonale friidrettspresidenten Sebastian Coe til å se rødt.

  – RusAF svikter sine egne utøvere grovt, sier Coe i en pressemelding, ifølge NTB.

  Selv om Russland har vært utestengt fra friidrettsvarmen, har utøvere som beviselig er rene hatt muligheten til å konkurrere under nøytralt flagg. Den muligheten kan nå ryke.

  – Vi er veldig skuffet over den manglende fremgangen RusAF viser, sier Coe.

  azxn66B0z6I
  Foto: FABRICE COFFRINI

Sendeplan

Kl. Program Kanal