Hopp til innhold

Nytt gull til Kjelsås: – Utrolig dobbel

Det har virkelig vært en god dag for Kjelsås i løypene på Gjøvik. Herrene fulgte opp kvinnenes triumf tidligere i dag, og tok NM-gull på stafetten.

– Det er en utrolig dobbel de varter opp med, sier Torgeir Bjørn.

Oslo-laget var aldri truet, og hadde god kontroll ned til Byåsen som lenge hadde andreplassen. Håvard Moseby var mannen som hadde æren av å gå ankeretappen og sikre gullet for Kjelsås.

– Det er tidenes mulighet til å gå Kjelsås til et NM-gull i stafett for herrer, sa Jann Post ved siste veksling.

I tillegg til Moseby, besto laget av Edvard Sandvik og David Thorvik. Sistnevnte gikk en meget god etappe.

– Jeg fikk så stort forsprang av David og Edvard at det var en veldig enkel jobb for meg i dag, sier Moseby til NRK etter rennslutt.

Det var en større gruppe som kjempet om andre- og bronseplassen. Byåsen, Mjøsski, Heming og Asker var blant lagene. Heming var sterkest i spurten og tok sølvet, mens Mjøsski ble nummer tre.

NM ski Gjøvik
Foto: Heiko Junge / NTB

Siste nytt

 • Solbakken gjør én endring på laget

  Landslagssjef Ståle Solbakken har funnet plass til Ola Solbakken på bekostning av Sander Berge til oppgjøret mot Georiga. Dermed er det én endring fra laget som tapte 3–0 for Spania: Ørjan Håskjold Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Skiri Østigård, Birger Meling – Martin Ødegaard, Patrick Berg, Fredrik Aursnes – Ola Solbakken, Alexander Sørloth, Mohamed Elyounoussi.

  Ola Solbakken
  Foto: Fredrik Varfjell
 • IOC utsatte beslutning om OL-deltakelse

  IOC-president Thomas Bach sier tirsdag at IOC står fast ved fordømmelsen og utestengelsen av Russland og Belarus, men organisasjonen har ennå ikke vurdert hvorvidt russiske og belarusiske utøvere skal få delta under nøytralt flagg i OL i 2024.

  Det opplyste Bach på en pressekonferanse etter første dag av et IOC-styremøte i Lausanne.

  – IOC skal diskutere dette når tiden er inne, uavhengig av om de (utøverne) har kvalifisert seg for OL gjennom kravene i deres enkelte internasjonale forbund, sa Bach.

  – IOC føler dypt med det ukrainske folk og det ukrainske olympiske miljøet. Smerten og lidelsen er forbi fatteevne, uttalte IOC-presidenten.

  Thomas Bach
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • Vipers må kutte i spillerstallen etter millionunderskudd

  Håndballklubben Vipers har hatt flere sesonger med et positivt resultat, men gikk med underskudd i fjor, skriver Fædrelandsvennen.

  – Isolert sett er jeg ikke fornøyd med et underskudd, men det var budsjettert slik at vi visste i hele 2022 at det gikk mot et underskudd. Det ble noe større enn budsjett på grunn av høyere lønnskostnader og reisekostnader spesielt til Champions League, sier styreleder Rune Nomeland i Våg HK til Fædrelandsvennen. (NTB)

  Vipers-seriegull
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste