Hopp til innhold

Nytt gull til Kjelsås: – Utrolig dobbel

Det har virkelig vært en god dag for Kjelsås i løypene på Gjøvik. Herrene fulgte opp kvinnenes triumf tidligere i dag, og tok NM-gull på stafetten.

– Det er en utrolig dobbel de varter opp med, sier Torgeir Bjørn.

Oslo-laget var aldri truet, og hadde god kontroll ned til Byåsen som lenge hadde andreplassen. Håvard Moseby var mannen som hadde æren av å gå ankeretappen og sikre gullet for Kjelsås.

– Det er tidenes mulighet til å gå Kjelsås til et NM-gull i stafett for herrer, sa Jann Post ved siste veksling.

I tillegg til Moseby, besto laget av Edvard Sandvik og David Thorvik. Sistnevnte gikk en meget god etappe.

– Jeg fikk så stort forsprang av David og Edvard at det var en veldig enkel jobb for meg i dag, sier Moseby til NRK etter rennslutt.

Det var en større gruppe som kjempet om andre- og bronseplassen. Byåsen, Mjøsski, Heming og Asker var blant lagene. Heming var sterkest i spurten og tok sølvet, mens Mjøsski ble nummer tre.

NM ski Gjøvik
Foto: Heiko Junge / NTB

Siste nytt

 • Norsk 19-åring knuste finne – tok gull i junior-VM

  Sørlendingen Mathias Holbæk leverte et knallsterkt løp da han sikret gullmedalje på 20 kilometer i junior-VM i Canada. Han kjempet mot finske Niko Anttola om seieren, men med et sterkt rykk var nordmannen sterkest.

  Det ble også norsk bronse på Kristian Kollerud.

  Det var en stund fire nordmenn som hang på finnen, men det ble etter hvert for tøft for både Kollerud, Lars Heggen og Lars Michael Bjertnæs.

  Bjertnæs ble nummer åtte, mens Heggen endte på 10.-plass.

  Holbæk hang imidlertid med lenge, og Vindbjart-løperen ga Anttola kamp om gullet.

  Mot tampen rykket han ifra, og dermed ble det norsk gull både på herresiden og kvinnesiden på mandagens 20 kilometer. Det var Milla Grosberghaugen Andreassen som tok gullet på kvinnesiden.

  Også i kvinnenes løp ble gullet sikret etter et imponerende rykk.

 • Juventus-spiller klar for Leeds

  Amerikanske Weston McKennie er klar for Leeds på en leieavtale fra italienske Juventus. Avtalen inneholder en opsjon på kjøp.

  24-åringen blir dermed lagkamerat med sine landsmenn Tyler Adams og Brenden Aaronson. I tillegg er manager Jesse Marsch amerikansk.

  McKennie har signert en avtale som gjelder ut inneværende sesong, men den kan bli gjort permanent, opplyser Leeds på sine nettsider.

  McKennie var involvert i alle kampene til USA under VM i Qatar før jul og står med 41 landskamper. Han debuterte i 2017 som 19-åring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Marco Alpozzi / AP
 • Manchester City møter Bristol City i FA-cupen

  Manchester United møter enten Derby eller West Ham i den femte runden av FA-cupen. Erling Braut Haaland og Manchester City skal spille mot Bristol City.

  United får hjemmekamp, mens Haaland og co. skal spille på bortebane. Derby og West Ham møtes senere mandag om retten til å møte United. (NTB)

  Erling Braut Haaland
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste