NRK Meny

Nystad får ikke tak i Northug

Landslagstrener Trond Nystad har ikke vekslet et eneste ord med Petter Northug etter fylleskandalen tidlig i mai, melder NTB. Nystad har forsøkt å komme i kontakt med langrennsløperen, men uten hell.

– Jeg har sendt en melding til ham og sagt at han må melde seg hvis han trenger noe. Han har ikke tatt kontakt, sier Nystad til Adresseavisen.

orthug er for tiden på høydesamling i Italia sammen med broren Even. Etter at han beklaget fyllekjøringen, har Northug holdt en lav profil.
Kommende vinter er det ski-VM i Falun.

Siste nytt

 • Suveren Lundanes i O-ringen

  Olav Lundanes tok en ny klar seier i den svenske O-ringen. Nå gir han seg i sammenlagtkonkurranse for å forberede seg optimalt til VM senere i sommer.

  EM i orientering.
  Foto: Remy Steinegger / Norges Orienteringsforbund / NTB scanpix
 • AEK mulig motstander for Rosenborg

  Mesterligatrekningen i dag gjorde det klart at dersom Rosenborg slår ut Celtic av mesterligakvalifiseringen, venter den greske seriemesteren AEK Aten i neste runde. Hvis det blir tap venter irske Cork City i europaligakvalifiseringen.

  Champions League-kvalifisering 2018: Rosenborg - Valur (3-1).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Parma får spille i Serie A

  Det italienske fotballforbundet gir Parma lov til å spille i Serie A kommende seong, men klubben må starte med fem minuspoeng.

  Den tidligere storklubben rykket opp fra Serie B i vår, men risikerte å miste opprykke på grunn av forsøk på resultatfiksing.

  Samtidig får Emanuele Calaio en karantene på to år og en bot på 20.000 euro.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag