Misfornøyd «Zucca» scoret da Rangers tapte

MADISON SQUARE GARDEN (NRK.no): Mats Zuccarello Aasen (26) var sentral da New York Rangers hentet opp 1-3 hjemme mot Pittsburgh Penguins. Med mål og assist tvang nordmannen fram forlengning og straffer.

Zuccarello Aasen

MELLOMFORNØYD: Zuccarello Aasen ble kåret til Rangers' beste spiller, men klarte likevel ikke å glede seg over resultatet.

Foto: Elsa / Getty Images

– Vi spilte to dårlige perioder, og en bra. Det er skuffende å ikke få en seier her. Likevel viser vi sterk lagmoral ved å komme tilbake, sier Aasen til NRK.no i garderoben etter kampen.

I straffeslagkonkurransen misset imidlertid Zuccarello. Ingen av de fem som fikk prøve seg for Rangers scoret. Etter fire bom fra Penguins, kunne Brandon Sutter bli matchvinner. Penguins vant til slutt 4-3.

«Zucca»-redusering ga nytt håp

Det sto 1-1 etter to perioder i Madison Square Garden. Da våknet Penguins. Pascal Dupuis og Sutter sørget tidlig i 3. periode for 3-1-ledelse til bortelaget fra Pittsburgh. Rangers ga ikke opp.

Zuccarello reduserte etter 52.43, og med knappe to minutter igjen å spille samspilte han med Benoit Pouliot før Derick Brassard satte inn 3-3. Det ble ingen mål i forlengningen.

Nordmannen klarer imidlertid ikke å glede seg over scoring og assist.

– Det viktigste er å vinne. Vi trenger seiere nå. Vi er ikke jevne nok, sier en småskuffet Oslo-gutt til NRK.

– Vi har snart halvspilt denne sesongen, så vi burde finne ut av det snart, legger han til.

VIDEO: Se intervju med Zuccarello Aasen etter kampen

(artikkelen fortsetter under videoen)

Mats Zuccarello bidro med mål og målgivende pasning, men bommet i straffeslagskonkurransen mot Pittsburgh Penguins.

Fikk bestemannspris

Og til slutt måtte Rangers se seg slått i straffeslagkonkurransen på hjemme-is. Zuccarello var beste spiller hos Rangers, men kunne ikke hindre tap.

– Blandede følelser. Et bra comeback av oss, men det er ikke godt nok når du ikke vinner hjemme, sa Zuccarello til lokal presse.

Han spilte 18.35 min. for NY Rangers natt til torsdag. I en annen NHL-kamp vant New Jersey Devils 5-2 mot Ottawa Senators.

Siste nytt

 • Tidlig overgangsfrist også neste år

  Klubbene i Premier League stemte i dag for at overgangsvinduet skal stenge før sesongstart også neste sesong, melder BBC. En eksakt dato har ikke blitt satt. I forkant av årets sesong stengte vinduet dagen før sesongåpningen 10. august.

  Premier League - Arsenal v Wolverhampton Wanderers
  Foto: Eddie Keogh / Reuters
 • Grace Bullen ble verdensmester

  Den norske bryteren Grace Bullen vant U23-finalen i 59-kilosklassen og sikret dermed gull i VM. Bullen vant 5-2 mot motstanderen som slo henne i senior-VM i oktober. I VM-semifinalen ble Bullen utklasset 2-12 av Rong, mens rollene var byttet om torsdag. Den kinesiske bryteren åpnet med 2-1-ledelse, men Bullen hevet seg og vant finalen 5-2.

  WRESTLING-WORLD-FREESTYLE-WOMEN
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Reitan og Krogh europatour-klare

  De norske golfspillerne Kristoffer Reitan (20) og Kristian Krogh Johannessen (23) er klare for europatouren, ifølge Norsk Golf. De avsluttet årets q-school-finale på delt 20. plass, ett slag innenfor kvalifiseringsgrensen. Det betyr også at Reitan ikke lenger har amatørstatus. Sammen med Espen Kofstad blir det dermed tre norske spillere på Europas øverste nivå.

  Kristoffer Reitan golf
  Foto: Marte Nyløkken Helseth / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 5 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana