NRK Meny
Normal

Misfornøyd «Zucca» scoret da Rangers tapte

MADISON SQUARE GARDEN (NRK.no): Mats Zuccarello Aasen (26) var sentral da New York Rangers hentet opp 1-3 hjemme mot Pittsburgh Penguins. Med mål og assist tvang nordmannen fram forlengning og straffer.

Zuccarello Aasen

MELLOMFORNØYD: Zuccarello Aasen ble kåret til Rangers' beste spiller, men klarte likevel ikke å glede seg over resultatet.

Foto: Elsa / Getty Images

– Vi spilte to dårlige perioder, og en bra. Det er skuffende å ikke få en seier her. Likevel viser vi sterk lagmoral ved å komme tilbake, sier Aasen til NRK.no i garderoben etter kampen.

I straffeslagkonkurransen misset imidlertid Zuccarello. Ingen av de fem som fikk prøve seg for Rangers scoret. Etter fire bom fra Penguins, kunne Brandon Sutter bli matchvinner. Penguins vant til slutt 4-3.

«Zucca»-redusering ga nytt håp

Det sto 1-1 etter to perioder i Madison Square Garden. Da våknet Penguins. Pascal Dupuis og Sutter sørget tidlig i 3. periode for 3-1-ledelse til bortelaget fra Pittsburgh. Rangers ga ikke opp.

Zuccarello reduserte etter 52.43, og med knappe to minutter igjen å spille samspilte han med Benoit Pouliot før Derick Brassard satte inn 3-3. Det ble ingen mål i forlengningen.

Nordmannen klarer imidlertid ikke å glede seg over scoring og assist.

– Det viktigste er å vinne. Vi trenger seiere nå. Vi er ikke jevne nok, sier en småskuffet Oslo-gutt til NRK.

– Vi har snart halvspilt denne sesongen, så vi burde finne ut av det snart, legger han til.

VIDEO: Se intervju med Zuccarello Aasen etter kampen

(artikkelen fortsetter under videoen)

Mats Zuccarello bidro med mål og målgivende pasning, men bommet i straffeslagskonkurransen mot Pittsburgh Penguins.

Fikk bestemannspris

Og til slutt måtte Rangers se seg slått i straffeslagkonkurransen på hjemme-is. Zuccarello var beste spiller hos Rangers, men kunne ikke hindre tap.

– Blandede følelser. Et bra comeback av oss, men det er ikke godt nok når du ikke vinner hjemme, sa Zuccarello til lokal presse.

Han spilte 18.35 min. for NY Rangers natt til torsdag. I en annen NHL-kamp vant New Jersey Devils 5-2 mot Ottawa Senators.

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag