Ny Toppserie-spiller til utlandet

Benedicte Håland (21) forlater Sandviken til fordel for den sveitsiske eliteserieklubben Lugano. Keeperen har signert en ettårskontrakt. Det melder Bergensavisen. Lugano ble nummer to i den sveitsiske eliteserien forrige sesong og ble da slått ut av Manchester City i 16-delsfinalen i mesterligaen. (NTB)

Ïllustrasjonsbilde
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Siste nytt

 • Juventus-smell mot Napoli

  Juventus tapte 1-2 borte mot Napoli søndag. Tidligere i runden hadde titteljagende Inter og Lazio begge tapt poeng i gullkampen. Med det kunne Juventus øke forspranget til konkurrentene, men Lorenzo Insigne og lagkameratene kunne juble etter at den lille italieneren sikret seier fire minutter før slutt.

  Napoli - Juventus
  Foto: Alberto Pizzoli / AFP
 • Real til topps i La Liga

  Høyrebacken Nacho ble matchvinner i Real Madrids 1-0 seier borte mot Valladolid søndag kveld. Med det passerte hovedstadslaget Barcelona på toppen av tabellen i La Liga. Barcelona tapte overraskende 2-0 mot Valencia tidligere søndag som nå har tre poeng opp til Real på toppen.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Ricardo Ordonez / AP
 • Kleveland nummer to i comebacket

  Marcus Kleveland, som har vært ute med en alvorlig kneskade i ett år, imponerte i comebacket i natt. I øvelsen Knuckle Huck under X-games i Aspen endte 20-åringen på en råsterk andreplass. Amerikaneren Zeb Powell vant kokurransen. Norske Fridtjof Sæther Tischendorf ble nummer tre.

  X Games Oslo 2018: Big Air
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal