NRK Meny
Normal

– Bryr meg ikke om jeg ikke scorer så lenge vi vinner

Mats Zuccarello spilte godt og hadde fem skudd på mål, men kom ikke på scoringslisten da New York Rangers slo Pittsburgh Penguins.

HKN-NEW-YORK-RANGERS-V-PITTSBURGH-PENGUINS---GAME-THREE New York Rangers v Pittsburgh Penguins - Game Three

Mats Zuccarello og New York Rangers er kanskje i ferd med å få et lite overtak på Pittsburgh Penguins.

Foto: Justin K. Aller / Afp

– En bra kamp av oss. Vi holdt dem til minimalt med sjanser. Man er alltid fornøyd når man vinner, sier Mats Zuccarello.

New York Rangers vant 2-1 på bortebane i den tredje sluttspillkampen mot Pittsburgh Penguins. Rangers leder nå 2-1 i kamper.

God kamp

NHL/ NHL: Stanley Cup Playoffs-New York Rangers at Pittsburgh Penguins

Carl Hagelin scoret for Rangers.

Foto: Charles LeClaire / Reuters

Nordmannen fikk et drøyt kvarter på isen. Han forsøkte seg med fem skudd på mål. Zuccarello ble heller ikke kreditert med assist, noe han har hatt to av så langt i sluttspillet - men spilte jevnt over en god og solid kamp.

– Jeg bryr meg ikke så mye om jeg scorer eller ikke. Om jeg scorer null mål, er det greit så lenge vi vinner Stanley Cup, sier Zuccarello til NRK.

Carl Hagelin scoret for Rangers knappe 9 minutter ut i første periode, og Kris Kreider la på til 0-2 drøyt 11 minutter ut i midtperioden.

Leder 2-1

Patric Hornqvist ga Penguins et trøstemål drøyt 13 minutter ut i siste periode, men det var også alt.

Rangers har dermed vunnet to av de tre første kampene i sluttspillet, og natt til torsdag møtes de to lagene til ny dyst, også da i Pittsburgh.

– Fremover må vi bare spille tøft. Vi må få puckene dypt og bruke farten vår, sier Zuccarello.

Zuccarello hadde assists i begge de to første kampene, som endte 2-1 til Rangers og 4-3 til Penguins.

Siste nytt

 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Rooney-scoring i nytt Everton-tap

  Wayne Rooney scoret søndag karrierens 12. Premier League-mål mot Arsenal, men Everton ble likevel sendt under nedrykksstreken med 2-5-tap på Goodison Park. Arsenal er på sin side oppe på 16 poeng, ni poeng bak serieleder Manchester City.

  Wayne Rooney
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg