Ny presidentkandidat

Seilforbundet lanserer nå Stig Hvide Smith som kandidat til idrettspresident. Dermed er det tre navn som er offisielle.

Seilbåt
Foto: Løchen, Per / SCANPIX

Hvide Smith ble valgt som president i Norges Seilforening for en knapp måned siden, men sier nå at han er klar for større oppgaver.

Han mener selv at han er rett mann til å ta fatt på den enorme oppgaven som den øverste politiske lederen i Norges Idrettsforbund.

I morgen vil presidentene fra alle særforbundene møtes for å diskutere valgkomiteens innstilling. Komiteen mener Tove Paule er den beste kandidaten. Tidligere har Cyckleforbundet lansert sin tidligere president Bjørn Hamre, og mange mener han kan være mannen som særforbundene samler seg om.

Stig Hvide Smith har lang erfaring fra forskjellige styreverv i næringslivet og har vært aktiv innenfor seiling i en årrekke.

Siste nytt

 • King fra start igjen

  Joshua King er i Bournemouths startellever for første gang denne sesongen i bortekampen mot Watford.

  Nordmannen starter på topp i en 5-3-2-formasjon sammen med Arnaut Danjuma.

  Spissen ønsket en overgang til en klubb på toppnivå etter at Bournemouth rykket ned til andre nivå denne sesongen, men ble ikke solgt før fristen 16. oktober. I forbindelse med dette har King fått lite spilletid, noe som har skapt en viss bekymring for hans spill for det norske landslaget, hvor han er en sentral brikke.

  Det er to av lagene som rykket ned fra Premier League sist sesong som møtes i Stor-London lørdag. Watford ligger på 3.-plass i den engelske mesterskapsserien, mens Bournemouth er nummer fire.

  ayt4EF_sTn4
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Tennis-komet i karantene

  Den nybakte Roland-Garros-mesteren Iga Swiatek er i koronakarantene etter å ha mottatt en hedersbevisning av Polens president Andrzej Duda.

  Presidenten fikk påvist koronaviruset bare timer etter møtet.

  Hun sier at hun ikke har symptomer så langt.

  3XT-IdcSDG8
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Hovland klatret etter god runde

  Golfspiller Viktor Hovland klatret mot tetstriden med storspill og en 64-runde i PGA-turneringen i Thousand Oaks i California fredag.

  Etter en bogeyfri runde endte han åtte slag under par og ni under totalt. Det er bare fem slag opp til lederen.

  CLkMah6pjCY
  Foto: Marcio Jose Sanchez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal