- Det er egentlig for ekstremt

Kristin Lie forbedret sin egen bestenotering i Ironman i Köln. Se reportasjen her!

Video Kristin deltok i Ironman

Se norske Kristin Lie i aksjon i Ironman i Köln.

Kristin Lie er Norges beste kvinnelige triatlon-utover. Søndag forbedret hun sin egen bestenotering i Köln Iron Man med 9.26.19. Det holdt til annenplass i konkurransen.

Lie gikk under sin tidligere rekord med 14 minutter. Hun er eneste norske
kvinne som har vært under ti timer i en Iron Man-konkurranse.

- Jeg sa selv da jeg begynte med triatlon, sa jeg at jeg aldri skulle være med på Ironman, for jeg følte at det var altfor ekstremt å løpe en maraton etter å ha syklet 18 mil, sier Lie til NRK.

Ironman-konkurransen består av svømming, sykling og løping. Man svømmer 3,8 kilometer, før man sykler 18 mil og løper et maraton.

Siste nytt

 • Delph klar for City

  Fabian Delph er klar for Everton. Den engelske landslagsspilleren kommer fra Manchester City og har signert en treårskontrakt med Liverpool-klubben, melder klubben på sine hjemmesider. Engelskmannen skal koste i underkant av 95 millioner kroner.

  Laster Twitter-innhold
 • Pernell Whitaker er død

  Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker har gått bort 55 år gammel. Whitaker ble påkjørt av en bil søndag og døde av skadene. Bokselegenden vant blant annet gull i OL i Los Angeles i 1984, i tillegg til VM-gull i fire forskjellige vektklasser.

  Pernell Whitaker, Lou Duva, Larry Hazard
  Foto: Ron Frehm / AP
 • Uavgjort for Norge

  Norges G19-lag spilte mandag sin første kamp i U19-EM i fotball. De norske guttene møtte Irland, og ledet lenge etter at Rosenborgs Erik Botheim satt inn 1-0 i det åttende minutt. Irene kom tilbake og utlignet knappe ti minutter før slutt. Kampen endte 1-1.

  NM i fotball 2019 2. runde. Tiller - Rosenborg (0-3)
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal