NRK Meny
Normal

Ny EM-sjanse

Reidar Walstad kan få en ny sjanse på EM-tittelen i Super Bantamvekt.

Reidar Walstad (t.v.) tapte for Bernhard Dunne i juni
Foto: Niall Carson / AP

Spanjolen Kiko Martinez er ny eruopamester i klassen etter å ha slått ut Bernard Dunne i første runde lørdag.

Innen et halv år må Martinez ut i obligatorisk forsvar. Reidar Walstad er et hett navn som den offisielle utfordreren.

 

Sjokk i Irland

Man kunne høre en knappenål falle i legendariske "the Point" i Dublin da Martinez lørdag stoppet nasjonalhelten og hjemmefavoritten Bernard Dunne. Walstads overmann fra i sommer var i gulvet 2 ganger før kamplederen stoppet matchen i 1. runde.

- Reidar har likevel større sjanse mot Martinez. Han er en bokser som står bedre til Reidar enn det Dunne gjorde. Selv om Martinez har krutt i hanskene, er han lettere å bokse ut, sier manager og far Robert Walstad.

Ny kamp i september

Første oppgave for Reidar Walstad kommer allerede 15. september i Karlstad. Motstanderen da heter Karl Larsson Jones og står med 4 seire på sine 5 kamper. Over 4 runder skal det være en formalitet for trønderen.

Møter Riddick Bowe

I det samme stevnet bokser også den dobbelte norgesmesteren i tungvekt, Daniel Peret, mot den tidligere 3-dobbelte verdensmester Riddick Bowe. Peret, russer fra Murmansk med base i Trondheim, får en tøff oppgave mot mannen som blant andre har slått Evander Holyfield. Bowe har ikke vært i ringen siden 2005, men "Big Daddy" bør likevel være noen nummer for stor for Peret.

Også Kim Jenssen bokser på samme stevne. Motstander er rumeneren Giulian Ilie.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Kroatia - Frankrike