NRK Meny
Normal

Ny EM-sjanse

Reidar Walstad kan få en ny sjanse på EM-tittelen i Super Bantamvekt.

Reidar Walstad (t.v.) tapte for Bernhard Dunne i juni
Foto: Niall Carson / AP

Spanjolen Kiko Martinez er ny eruopamester i klassen etter å ha slått ut Bernard Dunne i første runde lørdag.

Innen et halv år må Martinez ut i obligatorisk forsvar. Reidar Walstad er et hett navn som den offisielle utfordreren.

 

Sjokk i Irland

Man kunne høre en knappenål falle i legendariske "the Point" i Dublin da Martinez lørdag stoppet nasjonalhelten og hjemmefavoritten Bernard Dunne. Walstads overmann fra i sommer var i gulvet 2 ganger før kamplederen stoppet matchen i 1. runde.

- Reidar har likevel større sjanse mot Martinez. Han er en bokser som står bedre til Reidar enn det Dunne gjorde. Selv om Martinez har krutt i hanskene, er han lettere å bokse ut, sier manager og far Robert Walstad.

Ny kamp i september

Første oppgave for Reidar Walstad kommer allerede 15. september i Karlstad. Motstanderen da heter Karl Larsson Jones og står med 4 seire på sine 5 kamper. Over 4 runder skal det være en formalitet for trønderen.

Møter Riddick Bowe

I det samme stevnet bokser også den dobbelte norgesmesteren i tungvekt, Daniel Peret, mot den tidligere 3-dobbelte verdensmester Riddick Bowe. Peret, russer fra Murmansk med base i Trondheim, får en tøff oppgave mot mannen som blant andre har slått Evander Holyfield. Bowe har ikke vært i ringen siden 2005, men "Big Daddy" bør likevel være noen nummer for stor for Peret.

Også Kim Jenssen bokser på samme stevne. Motstander er rumeneren Giulian Ilie.

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal