NRK Meny
Normal

Ny EM-sjanse

Reidar Walstad kan få en ny sjanse på EM-tittelen i Super Bantamvekt.

Reidar Walstad (t.v.) tapte for Bernhard Dunne i juni
Foto: Niall Carson / AP

Spanjolen Kiko Martinez er ny eruopamester i klassen etter å ha slått ut Bernard Dunne i første runde lørdag.

Innen et halv år må Martinez ut i obligatorisk forsvar. Reidar Walstad er et hett navn som den offisielle utfordreren.

 

Sjokk i Irland

Man kunne høre en knappenål falle i legendariske "the Point" i Dublin da Martinez lørdag stoppet nasjonalhelten og hjemmefavoritten Bernard Dunne. Walstads overmann fra i sommer var i gulvet 2 ganger før kamplederen stoppet matchen i 1. runde.

- Reidar har likevel større sjanse mot Martinez. Han er en bokser som står bedre til Reidar enn det Dunne gjorde. Selv om Martinez har krutt i hanskene, er han lettere å bokse ut, sier manager og far Robert Walstad.

Ny kamp i september

Første oppgave for Reidar Walstad kommer allerede 15. september i Karlstad. Motstanderen da heter Karl Larsson Jones og står med 4 seire på sine 5 kamper. Over 4 runder skal det være en formalitet for trønderen.

Møter Riddick Bowe

I det samme stevnet bokser også den dobbelte norgesmesteren i tungvekt, Daniel Peret, mot den tidligere 3-dobbelte verdensmester Riddick Bowe. Peret, russer fra Murmansk med base i Trondheim, får en tøff oppgave mot mannen som blant andre har slått Evander Holyfield. Bowe har ikke vært i ringen siden 2005, men "Big Daddy" bør likevel være noen nummer for stor for Peret.

Også Kim Jenssen bokser på samme stevne. Motstander er rumeneren Giulian Ilie.

Siste nytt

 • Vil overraske konkurrentene

  Landslagssjef Stig Kristiansen sier til NRK før start at laget har hatt «et veldig godt møte i går (lørdag)». Her ble oppgavene klarlagt, men landslagssjefen holder kortene tett til brystet. – Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Vi lurer på hva de andre gjør, så det er det samme spillet. Vi har to kapteiner, og målet er å få dem billigst og lengst til finalen, gjerne med flere rundt seg, sier Kristiansen.

  Kristiansen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Wenger spår drastiske endringer

  Arsenal-manager Arsène Wenger er overbevist om at spillereglene på overgangsmarkedet vil bli radikalt endret etter sommerens elleville pengebruk, skriver NTB. – Jeg tror det kommer til å skje noe politisk i løpet av de neste tolv månedene som vil regulere og begrense pengebruken, sier Wenger.

  Wenger
  Foto: BEN STANSALL / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel