NRK Meny
Normal

Nummer 16 skal fylle tomrommet

Men Martin Ødegaard tar ikke nummeret sitt i bruk ennå.

Ødegaard

Martin Ødegaard poserte med Emilio Butragueño på torsdagens pressekonferanse.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Martin Ødegaard er tiltenkt nummer 16 i Real Madrid, men vil ta en stund før 16-åringen kommer til å bruke nummeret, skriver Dagbladet.

– Hvertfall ikke nå og fram til sommeren, sier agent Tore Pedersen til avisen og forteller nummeret trolig er tiltenkt 16-åringen senere. Han vil imidlertid ikke bli registrert med det i første omgang.

Laster Instagram-innhold

Her poserer agenten selv sammen med den 16 år gamle Real Madrid-spilleren Martin Ødegaard og hans fremtidige draktnummer.

Vil holde mulighetene åpne

Grunnen til at Ødegaard ikke tar nummeret i bruk med en gang er den spanske regelen om at spillere med draktnummer 1-25 ikke har lov til å spille på reservelagene. Siden Real Madrid og Ødegaard selv ønsker å holde den muligheten åpen, vil ha få et annet draktnummer foreløpig.

Dermed vil ha altså kunne spille kamper for «Castilla», Real Madrids reservelag, som trenes av Zinedine Zidane.

Les også: Ødegaard: – En drøm som går i oppfyllelse

Dagbladet viser også til Real Madrids nettbutikk som selger Ødegaard-skjorter med nummer 16 på.

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal