Hopp til innhold

NRKSport.no fulgte Pettersen hull for hull

NRKSport.no fulgte Suzann Pettersen hull for hull under andre da av turneringen i Thailand.

Suzann Pettersen under dag to av LPGA-turneringen i Pattaya.

Suzann Pettersen under dag to av LPGA-turneringen i Pattaya.

Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP

"Tutta" kjemper for sin femte seier i en LPGA-turnering i år.

Ettersom hun ledet etter første dag så gikk hun ut som siste kvinne på fredagens andre runde.

Hull 18: Par 5: Pettersen avsluttet med en birdie på siste hull. Dermed leder hun turneringen med to slag etter de to første dagene.

Hull 17: Par 4: Par av Suzann. Sharp klarte en birdie og dermed leder Pettersen med ett slag før det siste hullet.

Hull 16: Par 3: Par av Pettesen. Endelig unngår Pettersen en bogey på et par 3-hull. Dermed leder hun med to slag foran Sharp.

Hull 15: Par 4: Ny par av "Tutta": Hun leder nå med to slag foran canadiske Alena Sharp.

 

Suzann Pettersen i aksjon under dag to av LPGA-turneringen i Pattaya.

Suzann Pettersen i aksjon under dag to av LPGA-turneringen i Pattaya.

Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP

Hull 14: Par 4: Par av Pettesen her. Dermed stadig ti slag under  par sammenlagt.

Hull 13: Par 4: Eagle av Pettesen! Spesielt morsomt dette skjedde på hull 13, et av hullene der hun torsdag slo en bogey. Dermed er hun tre slag under par for dagen og ti slag under sammenlagt. Etter at de andre har bommet leder "Tutta" nå med hele tre slag.

Hull 12: Par 3: "Tutta" slo en bogey og er dermed på åtte slag under par sammenlaget. Dermed er hun igjen i delt ledelse med Sharp. Pettersen sliter med par 3-hullene der hun har slått bogey på alle dagens tre forsøk så langt.

Hull 11: Par 4: Pettersen slo sin tredje strake birdie og er dermed ni slag under par sammenlagt. Dermed er "Tutta" alene i ledelsen, ett slag foran canadiske Alena Sharp.

Hull 10: Par 5: Ny birdie av Pettersen som dermed er åtte under par sammenlagt. Hun deler nå ledelsen med canadiske Alena Sharp.

Hull 9: Par 4: Pettersen slo dagens tredje birdie og er dermed på par for dagen,. En bogey av Kyeong Bae gjør at "Tutta" nå deler ledelsen med tre andre spillere.

Hull 8: Par 3: Dagens tredje bogey av Tutta. Dermed er hun ett slag over par for dagen og seks par under sammenlagt på en delt 3. plass. Sør-koreanske Kyeong Bae ligger nå to slag foran "Tutta".

Hull 7: Par 5: Suzann Pettersen klarte en birdie og ligger dermded på par for dagen. Sammenlagt deler "Tutta" nå ledelsen med sør-koreanske Kyeong Bae og canadiske Alene Sharp. Alle har sju slag under par.

Hull 6: Par 4: Bogey av Pettersen. Dermed ligger hun ett slag over par for dagen og seks under par sammenlagt. "Tutta" er en av fem spillere som deler ledelsen.

Hull 5: Par 4: Suzann Pettersen klarte par på hullet. Dermed leder hun fortsatt med ett slag.

Hull 4: Par 3: Pettersen slo en bogey på hullet. Heldigvis for Pettersen slo også de nærmeste konkurrentene bogeyer og dermed leder "Tutta" fortsatt med ett slag.

Hull 3: Par 4: Ny par av Pettersen. Leder fortsatt med ett slag.

Hull 2: Par 4: Pettersen klarte par på hullet, mens Alena Sharp slo en birdie. Dermed er Pettersens ledelsen nede i ett salg.

Hull 1: Par 5. "Tutta" klarte en birdie på hullet. Dermed ligger hun åtte slag under par sammenlagt. Det er to slag foran sør-koreanske Shi Hyun Ahn og canadiske Alena Sharp som nå deler 2. plassen.

"Tutta" ledet LPGA-turneringen i Pattaya med et forsprang på to hull etter første dag.

 

På 2. plass etter første dag lå canadiske Alena Sharp.

Siste nytt

  • Sævik med ny scoring da Vålerenga beholdt tabelltoppen

    Både Karina Sævik og Iris Omarsdottir scoret sitt fjerde mål for sesongen da Vålerenga slo Stabæk 3-2 på hjemmebane i Toppserien tirsdag.

    Kampen skulle opprinnelig spilles i september, men ble framskyndet for å legge til rette for Vålerengas deltakelse i mesterligakvalifiseringen. Med tirsdagens seier ligger Vålerenga og Rosenborg på topp med tolv poeng, men VIF har bedre målforskjell. Deretter følger Røa med ni.

    Vålerengas hjemmeseier tirsdag kom etter scoringer av Olaug Tvedten, Ylinn Tennebø og Sævik, som scoret sitt fjerde mål for sesongen. For gjestene sto spisstalentet Omarsdottir for begge nettkjenningene – den siste fem minutter før slutt. 20-åringen har i likhet med Sævik scoret fire ganger denne sesongen.

    Stabæk står med seks poeng etter to seirer og tre tap hittil. Vålerenga har byderby mot Lyn til helgen, mens Stabæk får besøk av Brann. (NTB)

    Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner
    Foto: Lise Åserud / NTB
  • Milliardforlik i saken med overgrepsdømt turnlege

    Amerikanske myndigheter har inngått et forlik på nærmere 140 millioner dollar med ofrene for den overgrepsdømte turnlegen Larry Nassar.

    Justisdepartementet betaler i forliket et beløp tilsvarende rundt 1,5 milliarder norske kroner i forbindelse med krav fra 139 personer. Disse har beskyldt FBI for grov feilhåndtering av overgrepsbeskyldningene mot legen i 2015 og 2016. Justisdepartementet har vedgått svikt.

    Inkludert det siste forliket er det satt av rundt 1 milliard dollar av ulike instanser for å gi kompensasjon til flere hundre utøvere som Nassar
    skal ha foregrepet seg på under dekke av å behandle dem for idrettsskader.

    – Forliket vil ikke gjøre opp for den skaden som Nassar gjorde, men vi håper at det skal gi ofrene for ugjerningene hans noe av den viktige støtten de trenger for å fortsette legingen, sier fungerende visejustisminister Benjamin Mizer.

    I 2017 erkjente Nassar straffskyld for å ha misbrukt ti jenter. Den tidligere landslagslegen soner en fengselsstraff på inntil 175 år. (NTB)

    mn1xUzO0GqM
    Foto: Reuters
  • Roma-spiller friskmeldt etter kollaps

    Evan Ndicka har fått lov til å gjenoppta fotballaktiviteten etter at han tidligere i april kollapset i Romas kamp mot Udinese.

    Ndicka ble liggende på gresset etter 71 minutter i kampen 14. april og holdt seg til brystet. Senere på kvelden opplyste Roma at forsvarsspilleren følte seg bedre og at han skulle gjennom flere tester. De har nå blitt gjennomført, og han er igjen klarert for aktivitet, opplyser klubben på sine nettsider. (NTB)

    qYj-Mb-Adu4
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal