Wiggins knuste Evans

 

Tony Martin ledet lenge i mål på tiden 53.40, selv om han fikk en punktering bare fem kilometer ut på etappen. Fabian Cancellara slo etter hvert tiden til Martin, og kom i mål på tiden 52.21. Han var 1.19 min foran sin tyske konkurrent.

Chris Froome kom deretter i mål til bestetid. Han ble kun slått av lagkamerat og sammenlagtfavoritt Bradley Wiggins, som også økte forspranget til Cadel Evans.

Wiggins er nå 1.53 min foran Evans i sammendraget.

Boasson Hagen på kreftene i dag, og endte som nummer 92.

– Jeg kjørte ikke maks. Jeg måtte bare tråkke for å komme meg gjennom, mer enn det var det ikke, sier Boasson Hagen til TV2 etter etappen.

– Det kunne gått fortere, men jeg hadde nok ikke vunnet om jeg hadde kjørt maks heller. Det er viktigere å spare krefter til etappene som kommer senere i uka, sier han.

Siste nytt

 • Vant gull i karate under ungdoms-OL

  Annika Sælid (17) fra Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborg vant torsdag gull i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.

  Hun vant alle sine tre innledende gruppekamper.

  Annika Sælid
  Foto: Pøbel Film
 • Jacob Noer scora to i sterk siger

  Lillehammer Ishockey tok ein sterk siger over Manglerud Star torsdag. Fjorårets «Get Rookie of the Year» Jacob Lundell Noer scora to av Lillehammers mål.

  NM Ishockey 4. Semifinale: Lillehammer - Sparta (5-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kloster Aasen skal vurdere søkere

  Det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen har fått plass i evalueringskomiteen som skal vurdere kandidatene til vinter-OL i 2026. Calgary i Canada, italienske Milano/Cortina d'Ampezzo og Stockholm i Sverige er søkerbyene.

  Visepresident i Norges Idrettsforbund Kristin Kloster Aasen under et åpent møte i idrettsstyret på Olympiatoppen torsdag ettermiddag.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal