NRK Meny

Northugs fyllekjøring

 • Northug-skader kom på 78.000

  Regningen etter Petter Northugs promilleferd 4. mai endte på 78.000 kroner, skriver Adressa. Trondheim bydrift har utbedret skader på autovern og ødelagt gatelys, og den endelige regningen er nå oversendt til forsikringsselskapet, skriver avisen.

  Northug ble dømt til 50 dagers fengsel og fikk også en bot på 185.000 kroner for fyllekjøringen. Han ble også fratatt førerkortet for alltid.

  Northugs bil
  Foto: Sundgård, Henrik / NTB scanpix
 • TV-program dropper Northug-bilder

  NRK.no skrev i mai at TV-teamet fra «Nattpatruljen» var først på stedet der Petter Northug kjørte med promille og krasjet. Nå har redaksjonen tatt en avgjørelse om ikke å vise bildene fra ulykkesstedet. – Avgjørelsen ble tatt på bakgrunn av forutsetningen for den serien, nemlig anonymisering av dem som blir filmet, sier mediesjef Hanne McBride i SBS Discovery til Nettavisen.

  Northugs bil
  Foto: Sundgård, Henrik / NTB scanpix
 • Påvirker ikke landslagsplassen

  Petter Northug kan fortsatt representere Norge etter torsdagens dom. Norges skiforbund skriver i en pressemelding at hendelsen skjedde utenfor konkurransesesong, og Northug var ikke underlagt noen kontrakt med NSF da hendelsen inntraff.

  Det betyr at Petter Northug kan representere NSF i konkurranser kommende sesong, dersom han velger å skrive under en avtale og er sportslig kvalifisert.

 • Rønneberg: – Northug overrasket

  Intervju med Olav Rønneberg som er leder for krimredaksjonen i NRK.
 • Slik utformes Northug-dommen

  Jurist Morten Johan Bjønness forklarer hvor mye straff Petter Northug kan få.
Intervju med Olav Rønneberg som er leder for krimredaksjonen i NRK.
Jurist Morten Johan Bjønness forklarer hvor mye straff Petter Northug kan få.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup fristil: Skicross
V-cup fristil: Skicross
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming