Northugs fyllekjøring

 • Northug-skader kom på 78.000

  Regningen etter Petter Northugs promilleferd 4. mai endte på 78.000 kroner, skriver Adressa. Trondheim bydrift har utbedret skader på autovern og ødelagt gatelys, og den endelige regningen er nå oversendt til forsikringsselskapet, skriver avisen.

  Northug ble dømt til 50 dagers fengsel og fikk også en bot på 185.000 kroner for fyllekjøringen. Han ble også fratatt førerkortet for alltid.

  Northugs bil
  Foto: Sundgård, Henrik / NTB scanpix
 • TV-program dropper Northug-bilder

  NRK.no skrev i mai at TV-teamet fra «Nattpatruljen» var først på stedet der Petter Northug kjørte med promille og krasjet. Nå har redaksjonen tatt en avgjørelse om ikke å vise bildene fra ulykkesstedet. – Avgjørelsen ble tatt på bakgrunn av forutsetningen for den serien, nemlig anonymisering av dem som blir filmet, sier mediesjef Hanne McBride i SBS Discovery til Nettavisen.

  Northugs bil
  Foto: Sundgård, Henrik / NTB scanpix
 • Påvirker ikke landslagsplassen

  Petter Northug kan fortsatt representere Norge etter torsdagens dom. Norges skiforbund skriver i en pressemelding at hendelsen skjedde utenfor konkurransesesong, og Northug var ikke underlagt noen kontrakt med NSF da hendelsen inntraff.

  Det betyr at Petter Northug kan representere NSF i konkurranser kommende sesong, dersom han velger å skrive under en avtale og er sportslig kvalifisert.

 • Rønneberg: – Northug overrasket

  Intervju med Olav Rønneberg som er leder for krimredaksjonen i NRK.
 • Slik utformes Northug-dommen

  Jurist Morten Johan Bjønness forklarer hvor mye straff Petter Northug kan få.
Intervju med Olav Rønneberg som er leder for krimredaksjonen i NRK.
Jurist Morten Johan Bjønness forklarer hvor mye straff Petter Northug kan få.

Siste nytt

 • Landslagskapteinen testet positivt

  Den norske landslagkapteinen i ishockey, Jonas Holøs, er bekreftet smittet av koronaviruset, melder VG.

  – Jeg følte meg dårlig søndag kveld, og fikk feber. Mandag ble jeg testet, tirsdag kom svaret. Jeg er smittet, sier Holøs til avisen.

  Holøs spiller i svenske Linköping i SHL. Linköping spilte borte mot Skellefteå søndag kveld og laget kom hjem med fly på kvelden.

  Han forteller at han først trodde han var sliten etter tre dager på reisefot og kamp.

  Ifølge den svenske hockeyklubben skal flere nå ha testet positivt. En av dem er Holøs.

  Klubbens neste hjemmekamp mot Oskarshamn torsdag er utsatt. Det er også uvisst om lørdagens møte mot HV71 blir spilt som planlagt.

  Holøs
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Korona-klinikk i OL-landsbyen

  OL-arrangørane i Tokyo vurderer å opprette ein eigen klinikk inne i deltakarlandsbyen for å ta seg av moglege koronavirustilfelle under leikane neste sommar.

  Alle som viser symptom eller testar positivt for koronaviruset vil bli behandla på ein eigen klinikk inne i sjølve OL-landsbyen. Dette som eit tiltak for å hindre spreiing i resten av millionbyen, ifølgje avisa Nihon Keizai Shimbun.

  Ei undersøking viser også at nesten 80 prosent av dei frivillige i arrangørstaben fryktar covid-smitte under OL.

  OL-ringene
  Foto: Fabrice Coffrini / AFP
 • Kjemperedning sikret Chelsea-poeng

  For første gang så Frank Lampard sitt Chelsea-lag spille en målløs kamp. Sevilla var nærmest scoring på Stamford Bridge.

  Chelsea-keeper Edouard Mendy sto for en fantastisk refleksredning i første omgang, mens innbytter Joan Jordán sendte et fenomenalt direkteskudd rett over mål fra 16 meter midtveis i 2. omgang. (NTB)

  Edouard Mendy
  Foto: Mike Hewitt / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal