Northug får trolig ny Audi-avtale

Skistjernen Petter Northug får trolig ny bilavtale med Audi etter at han i slutten av mai totalvraket en sponset Audi i påvirket tilstand.

Northugs manager Are Sørum Langås bekrefter overfor Aftenposten at det har vært gode samtaler mellom Northug og Audi.

Informasjonssjef Marius Tegneby i Audi sier begge parter er kjent med at bilkjøring og alkohol ikke hører sammen. Audi har i sommer hatt representanter i Trondheim for å snakke med Northug. Bilprodusenten har ifølge avisen hatt behov for tid. Underveis har Northug stått fram som sterkt angrende synder.

Siste nytt

 • Gir seg som landslagstrener

  Pål Anders Ullevålseter har vært landslagstrener i enduro i åtte år, men har sagt opp stillingen sin i Norges Motorsportforbund, melder NTB.

  – Alt har sin ende og nå føler jeg for å tenke litt annerledes. Jeg vil ønske NMF og norsk motorsport lykke til videre, men motorsporten blir nok ikke helt kvitt meg, sier Ullevålseter i en pressemelding.

  NM-Veka 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Stam fikk sparken i MLS-klubb

  Den tidligere fotballstjernen Jaap Stam er ferdig som hovedtrener i FC Cincinnati, melder NTB.

  Han har vært i jobben siden mai 2020, men med 20 poeng på 25 kamper og nest siste plass fikk klubbledelsen nok.

  Som spiller var Stam innom Manchester United, PSV, Lazio, Milan og Ajax. Han har også vært trener i Feyenoord, Reading og inntil nå FC Cincinnati.

  Soccer Feyenoord Stam
  Foto: Scott Heppell / AP
 • Ingen straff for superligaklubbene

  Real Madrid, Barcelona og Juventus blir ikke straffet av Uefa for medvirkningen i superligaprosjektet inntil videre. De ni andre klubbene slipper også bøter, skriver NTB.

  I en pressemelding fra Det europeiske fotballforbundet (Uefa) sent mandag kveld kommer det fram at den juridiske prosessen som ble satt i gang, og deretter satt på pause i juni, nå blir annullert. (©NTB)

  UEFA Super League
  Foto: Matt Dunham / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal