Hopp til innhold

Norske FCK-stjerner showet i Istanbul - så glapp seieren

Vertene Galatasaray satte tidlig press mot FC København i mesterligaen onsdag kveld, men i kampens 35. minutt var det i stedet Mohamed Elyounoussi som med en lekker avslutning sendte gjestene foran.

Også Birger Meling spilte fra start og markerte seg i Istanbul. Etter 58 minutter la han flott inn fra venstre, og Diogo Goncalves økte ledelsen.

Men snaut 20 minutter før slutt fikk FCKs Elias Kristensen sitt andre gule kort, og mot 10 mann slo Galatasaray tilbake. Først i det 86. minutt og så i det 88. Kampen endte da 2-2.

– Vi viste god karakter, helt til de scoret sitt første. Det røde gjorde det vanskelig for oss også. Vi var gode og scoret to flotte mål, full kontroll, men vi var litt dumme og naive på det røde kortet, sier Elyounoussi i et intervju vist på TV 2.

Senere i kveld møtes Bayern München og Manchester United i samme gruppe.

Siste nytt

 • Zuccarello herjet med mål og to assist – ett målpoeng fra 600 i karrieren

  Mats Zuccarello herjet med ett mål og to assist da Minnesota Wild slo Chicago Blackhawks 4-1 i NHL søndag. Han mangler ett målpoeng på 600 i karrieren.

  Zuccarello er etter søndagens kamp oppe i 192 mål og 407 assist i grunnseriekamper i NHL. Dermed står han foran et gjevt jubileum.

  (©NTB)

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Pontus Hššk / NTB
 • Nordstad Moen klarte OL-kravet på maraton

  Friidrettsprofilen Sondre Nordstad Moen løp inn til tredjeplass i et maratonløp i japanske Fukuoka søndag.

  Nordstad Moen ble klokket inn til tiden 2.07.16, hvilket bare er halvannet minutt bak hans norske rekord, melder Friidrett1.

  Trønderens tid er i tillegg under OL-kravet og hans tredje beste løp på distansen noensinne.

  Sist Nordstad Moen løp like fort på maratondistansen var i 2019.

  Hans norske rekord lyder på 2.05.48 og stammer fra nettopp Fukuoka i 2017. (NTB)

  Sondre Nordstad Moen i aksjon på 10.000 meter for menn på Bislett.
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Det ble ikke noe hat trick for Viktor Hovland i den eksklusive Hero World Challenge-turneringen på Bahamas, arrangert i regi av Tiger Woods.

  Nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. Han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier.

  De siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par.

  Alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. Hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Viktor Hovland
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal