Siste nytt

 • City og West Ham delte poengene

  Formsterke West Ham tok en tidlig mot Manchester City i lørdagens Premier League-oppgjør da Michail Antonio fant nettmaskene. City måtte klare seg uten flere sentrale spillere i kampen, men greide til slutt å utligne ved innbytter Phil Foden.

  6A_7R0Ol_sY
  Foto: Justin Tellis / AP
 • Sørloth fra start for første gang

  Alexander Sørloth får starte for RB Leipzig for første gang siden overgangen for noen uker siden. De møter Hertha i Bundesligaen lørdag.

  Det har stormet rundt Sørloth denne uken, etter at det kom frem at han var i en opphetet diskusjon med landslagstrenerne til Norge, som endte i en konflikt. Dette skjedde etter kampen mot Serbia for snart to uker siden.

  Laster Twitter-innhold
 • King fra start igjen

  Joshua King er i Bournemouths startellever for første gang denne sesongen i bortekampen mot Watford.

  Nordmannen starter på topp i en 5-3-2-formasjon sammen med Arnaut Danjuma.

  Spissen ønsket en overgang til en klubb på toppnivå etter at Bournemouth rykket ned til andre nivå denne sesongen, men ble ikke solgt før fristen 16. oktober. I forbindelse med dette har King fått lite spilletid, noe som har skapt en viss bekymring for hans spill for det norske landslaget, hvor han er en sentral brikke.

  Det er to av lagene som rykket ned fra Premier League sist sesong som møtes i Stor-London lørdag. Watford ligger på 3.-plass i den engelske mesterskapsserien, mens Bournemouth er nummer fire.

  ayt4EF_sTn4
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal