Norsk sjokktap i supersprinten

Svenske Johannes Hortlund vant herreklassen, hvor den norske favoritten Ludvig Søgnen Jensen for første gang siden 2013 ikke vant, da han røyk ut i sitt semifinale heat. – Det var ræva, men tror jeg trengte det her og få juling. Er litt ensomt å vinne hver eneste gang. Det er utrolig dårlig, men gøy å se at det er så mange andre som er raske. Jeg gleder meg på sportens vegne selv om det er dårlig av meg i dag, sa Jensen. I dameklassen var det tsjekkiske Tereza Berenova som tok seieren, foran norske Marte Nordlunde som ble beste norske med en tredjeplass. Søgnen Jensen slo tilbake og vant i herrenes B-finale, mens Lotta Udnes Weng vant damens B-finale.

Johannes Hortlund vant og Emanuele Becchis fra Italia kom på andreplass i supersprint. Det var ingen nordmenn i herrenes finale, og favoritten Ludvig Søgnen Jensen gikk på sitt første tap siden 2013 i sitt semifinale-heat. I dameklassen var det tsjekkiske Tereza Berenova som vant, foran norske Marte Nordlunde som ble beste norske med en tredjeplass.

Siste nytt

 • Silje Solberg klar for storklubb

  Den norske målvakten Silje Solberg er klar for den ungarske storklubben Györ, det melder klubben på sine nettsider. 29-åringen slutter seg til klubben som har vunnet mesterligaen de tre siste sesongene til sommeren. Der blir hun lagvenninne med Stine Bredal Oftedal, Amanda Kurtovic og Veronica Kristiansen for storklubben. – Jeg er veldig glad for å bli del av Györ i sommer. Det er det beste laget i verden, og det gleder meg. Jeg ønsker å innfri de store forventningene her, og jeg ønsker å ta del i klubbens suksess, sier Solberg.

  Silje Solberg under VM i fjor
  Foto: Charly Triballeau / AFP
 • Brann signerer kantspiller

  Finske Robert Taylor har signert en treårsavtale med Brann, det melder klubben på sin nettside. Taylor har spilt ti kamper for det finske landslaget og spilt de siste sesongene for Tromsø. – Det er fantastisk å endelig være her. Det var kjæresten min som leste at Brann var interessert og da ville jeg dit med en gang. Det har vært noen stressende uker, men nå er jeg glad for at alt endelig er i orden, sier Taylor.

  Robert Taylor i aksjon for Tromsø forrige sesong
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Iranske fotballag truer med boikott

  Fire av Irans beste fotballag truer med å boikotte den asiatiske mesterligaen hvis et antatt forbud mot internasjonale kamper i landet ikke fjernes. Fredag opplyste Irans fotballforbund at Det asiatiske fotballforbundet (AFC) nekter landet å arrangere internasjonale kamper i landet, noe som innebærer at kampene må spilles i et annet land. AFC har imidlertid ikke bekreftet om et slikt forbud har blitt vedtatt. Esteghlal, Persepolis, Sepahan og Shahr Khodro er Irans lag i årets mesterliga i Asia. I en felles uttalelse sier klubbene at de kun vil delta i turneringen hvis de får spille hjemmekampene sine i Iran. Det skriver nyhetsbyrået AFP. (NTB)

  Truer med boikott
  Foto: Atta Kenare / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal