Normal

Norsk duell i mesterliga-semi:– Vi kommer til å være fiender

Caroline Graham Hansen innrømmer at det blir rart å møte landslagsvenninnene Maren Mjelde og Maria Thorisdóttir i mesterliga-semien mellom Wolfsburg og Chelsea søndag.

Damelandslaget i fotball trener før avreise til EM

GODE VENNINNER: Caroline Graham Hansen (t.v.) og Maren Mjelde er mer vant til å spille med enn mot hverandre.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det blir spesielt. Jeg har aldri spilt imot to venninner når det står om så mye, sier Wolfsburg-spiller Caroline Graham Hansen.

Hun møter Chelsea, og landslagsvenninnene Maren Mjelde og Maria Thorisdóttir, i semifinalen i mesterligaen søndag kveld. Returoppgjøret spilles neste helg.

– Det er et bra lag. Det passer jo bra at det er semifinale og at vi spiller om finale når vi møter et så godt lag som Chelsea.

Graham Hansen vet hvor mye som står på spill og forteller at hun kommer til å holde fokus på å hjelpe laget og å gi alt på banen.

Kvinnelandslaget i fotball i kampen mot Nord-Irland

TOMÅLSSCORER: Caroline Graham Hansen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Jeg vet hvor mye de vil og hvor mye jeg vil. Vi kommer til å være fiender når vi er utpå der, men så blir vi jo venner igjen etterpå, sier hun.

Skremmeskudd

I kampen mot Nord-Irland tirsdag sørget Graham Hansen for to av de tre målene til Norge. Det bekymrer ikke Mjelde at landslagsvenninnen banker inn mål også denne sesongen.

– Vi vet jo at Carro er en god spiller, hun er en av flere gode spillere på Wolfsburg. Samtidig har vi et godt lag vi også. Jeg tror vi skal gi de en god kamp, så blir det spennende å se hvem som går til finalen, sier Mjelde.

Kvinnelandslaget i fotball trener før kampen mot Nord-Irland

CHELSEA-SPILLER: Maren Mjelde.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Etter seieren med landslaget tirsdag reiser landslagskapteinen og Chelsea-spilleren hjem til en hektisk hverdag med både semifinale i cupen i England, seriespill og mesterligakamper.

– Jeg har en veldig spennende vår i møte, både med klubb og landslag. Jeg skal nyte det og prøve å nå lengst mulig i alle konkurranser. Det er jo det her vi spiller for, poengterer hun.

Siste nytt

 • Vålerenga fortsatt uten poengtap

  Storhamar topper tabellen etter å ha vendt til 3-2-seier i mjøsderbyet mot Lillehammer, mens Vålerenga er eneste lag uten poengtap i eliteserien. Oslolaget slo nemlig kort Sparta 3-0 i Furuset Forum.

  Lindström
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Helleland vil røyste mot Russland

  Wadas visepresident Linda Hofstad Helleland skriv i ei fråsegn at ho kjem til å røyste mot at Russland blir tekne inn igjen som Wada-medlem, slik kontrollkomiteen CRC tilrår, melder insidetgegames.biz.

  Wada skal avgjere saka på sitt styremøte torsdag.

  Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland
  Foto: Lotte Olsen Jessa / NRK
 • Viking sleit seg til siger

  Viking er framleis på kurs mot opprykk, men det var berre så vidt det heldt mot Notodden. Tommy Høiland gav Viking leiinga midt i første omgang, men Gaston Salasiwa utlikna.

  Axel Andersson gav Viking sigeren i kampens nest siste speleminutt. Viking er dermed på tredjeplass, berre målskilnaden bak Mjøndalen og tre poeng bak Aalesund.

Sendeplan

Kl. Program Kanal