Norsk duell i mesterliga-semi:– Vi kommer til å være fiender

Caroline Graham Hansen innrømmer at det blir rart å møte landslagsvenninnene Maren Mjelde og Maria Thorisdóttir i mesterliga-semien mellom Wolfsburg og Chelsea søndag.

Damelandslaget i fotball trener før avreise til EM

GODE VENNINNER: Caroline Graham Hansen (t.v.) og Maren Mjelde er mer vant til å spille med enn mot hverandre.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det blir spesielt. Jeg har aldri spilt imot to venninner når det står om så mye, sier Wolfsburg-spiller Caroline Graham Hansen.

Hun møter Chelsea, og landslagsvenninnene Maren Mjelde og Maria Thorisdóttir, i semifinalen i mesterligaen søndag kveld. Returoppgjøret spilles neste helg.

– Det er et bra lag. Det passer jo bra at det er semifinale og at vi spiller om finale når vi møter et så godt lag som Chelsea.

Graham Hansen vet hvor mye som står på spill og forteller at hun kommer til å holde fokus på å hjelpe laget og å gi alt på banen.

Kvinnelandslaget i fotball i kampen mot Nord-Irland

TOMÅLSSCORER: Caroline Graham Hansen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Jeg vet hvor mye de vil og hvor mye jeg vil. Vi kommer til å være fiender når vi er utpå der, men så blir vi jo venner igjen etterpå, sier hun.

Skremmeskudd

I kampen mot Nord-Irland tirsdag sørget Graham Hansen for to av de tre målene til Norge. Det bekymrer ikke Mjelde at landslagsvenninnen banker inn mål også denne sesongen.

– Vi vet jo at Carro er en god spiller, hun er en av flere gode spillere på Wolfsburg. Samtidig har vi et godt lag vi også. Jeg tror vi skal gi de en god kamp, så blir det spennende å se hvem som går til finalen, sier Mjelde.

Kvinnelandslaget i fotball trener før kampen mot Nord-Irland

CHELSEA-SPILLER: Maren Mjelde.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Etter seieren med landslaget tirsdag reiser landslagskapteinen og Chelsea-spilleren hjem til en hektisk hverdag med både semifinale i cupen i England, seriespill og mesterligakamper.

– Jeg har en veldig spennende vår i møte, både med klubb og landslag. Jeg skal nyte det og prøve å nå lengst mulig i alle konkurranser. Det er jo det her vi spiller for, poengterer hun.

Siste nytt

 • Chelsea-manageren i trøbbel

  Onsdag bekreftet Englands Fotballforbund at det er opprettet disiplinærsak mot Chelsea-manager Maurizio Sarri. Italieneren ble sendt på tribunen under ligamøtet med Burnley på mandag. Han har frem til fredag med å gi tilsvar til anklager om usportslig oppførsel.

  Chelsea-manager Maurizio Sarri er anklaget for usportslig oppførsel
  Foto: Matt Dunham / AP
 • Real kan senke Ødegaard-pris

  Real Madrid er villig til å reduere prisen på Martin Ødegaard, skriv avisa de Telegraaf.

  Ødegaard, som er utlånt til Vitesse, er ønska av Ajax. Real har hittil sett in prislapp på 20 millionar euro (over 190 mill kr) for nordmannen, og det er for dyrt for Ajax.

  Ødegaard
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Sharks klar for kvartfinale

  San Jose Sharks er videre i NHL-sluttspillet etter et ellevilt hockeydrama mot Vegas Golden Knights. Til slutt endte det med at hjemmelaget vant 5-4 etter forlengning og dermed 4-3 sammenlagt i kamper. Colorado Avalanche venter i kvartfinalen.

  Vegas Golden Knights v San Jose Sharks - Game Seven
  Foto: Ezra Shaw / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal