Norsk dobbeltseier

Johannes Thingnes Bø tok nok en verdenscupseier. Han fikk to fulle hus på sprinten i Oberhof, og med raskest langrennstid var han uslåelig.

I mål var han 12,4 sekunder foran lagkamerat Sturla Holm Lægreid.

– Det smaker veldig godt. Jeg fikk med meg at han fikk ti treff og visste jeg måtte ha det, sier Thingnes Bø.

– Jeg er veldig fornøyd med ti treff i dag. Det er deilig å ha denne formen, og bare kunne peise på i løypa, sier Lægreid.

Tyske Arnd Peiffer tok den siste pallplassen. Johannes Dale ble nummer fem og Tarjei Bø var snaut ett minutt bak lillebror, og tok 13.-plassen.

Vetle Sjåstad Christiansen og Erlend Bjøntegaard kjemper begge om en VM-plass, men førstnevnte bommet på liggende, og ble nummer 16. Bjøntegaard fikk to fulle hus, men bare en 20.-plass.

Siste nytt

 • Zuccarellos lag tapte

  Etter to seirer måtte Mats Zuccarellos Minnesota Wild gi tapt hjemme for Los Angeles Kings.

  Bortelaget sikret seieren 2–1 med scoring av Carl Grundström drøye fem minutter ut i den tredje perioden.

  Kampen mot California-laget var deres tredje møte i sesongen. Minnesota vant de to første 4–3 etter forlengning. Lagene møtes på nytt i St. Paul i Minnesota torsdag.

  Det er fortsatt uvisst når Mats Zuccarello er tilbake etter skade.

  Minnesota Wild mot Los Angeles King
  Foto: Jim Mone / AP
 • Får sjansen i Willingen

  Anders Håre er neste mann inn i hoppgjengen etter at Thomas Aasen Markeng fikk en hevelse i kneet og måtte derfor reise hjem.

  – Anders har vært best av dem som har vært med i vurderingen. Nylig ble han nummer to i et COC-renn i Innsbruck. Han har også hoppet bra hjemme i Norge, sier landslagssjef Alexander Stöckl i pressemeldinga.

  Han er i utgangspunktet med én helg, da planen er at Markeng skal tilbake til hopprennet i Klingenthal. Håre reiser ned til Tyskland på torsdag.

  Disse skal konkurrere:

  Johann Forfang (Tromsø SK), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen) og Daniel Tande (Kongsberg).

  Anders Håre
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Må utsette OL-test

  Japan har stengt grensen også for utøvere og lag som ønsker å reise for å forberede seg til sommerens OL i Tokyo.

  Dette har ført til at en testkonkurranse i synkronsvømming er utsatt til april eller mai. Dette skulle ha vært det første prøvearrangementet i 2021.

  Idrettsutøvere var inntil denne måneden unntatt fra innreiseforbudet, men Japan strammet til som en følge av en negativ utvikling i koronasituasjonen.

  Den japanske regjeringen og den lokale arrangøren står fast på at OL i Tokyo vil gå som planlagt i juli og august.

  Iq-PUhf0wsk
  Foto: Koji Sasahara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal