Norges kamp mot Latvia utsolgt

Onsdag klokken 09.00 startet billettsalget til Norges VM-kvalifiseringskamp mot Latvia på Ullevaal stadion 13. november.

I 12.30-tiden opplyser NFF at alle billetten er revet bort.

– Nå er vi utsolgt! Vi har solgt 22.000 billetter, og resterende billetter er blant annet holdt av til bortelag/UEFA eller går bort i smittevernsrestriksjoner, sikkerhetssoner mot bortelag og plasser som går bort til plassering av TV-kameraer, opplyser Merete Prestkvern, billettansvarlig i Norges Fotballforbund, til NRK.

NFF forteller at, dersom bortelag/UEFA ikke bruker sine plasser, kan det være at det kommer noen flere billetter i salg.

– Dette vil i så fall skje i dagene før kamp og vi vil informere om dette i god tid før billettene slippes, sier Prestkvern.

Med seier i de to siste kampene går Ståle Solbakkens menn direkte til VM.

Football, FIFA World Cup Qualifier, Norway - Montenegro
Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Sportsnyheter

Røste og Bråthen

Skiforbundet og Bråthen enige om løsning - fortsetter i ny rolle

Clas Brede Bråthen har signert en kontrakt som gjør ham til landslagssjef de neste fire årene.

Siste nytt

 • Killi tilbake på ski

  Friskistjernen Johanne Killi (24) er tilbake på ski og stiller i verdenscuppremieren i big air i Sveits fredag.

  Killi ødela et leddbånd i kneet i januar og mistet resten av sesongen.

  – Kneet føles veldig bra, like sterkt og stabilt som før operasjonen. Motivasjonen og skigleden har gått opp og ned i det siste. Det er mye tanker som surrer, spesielt inn i en OL-sesong. Jeg er veldig spent på verdenscupåpningen, sier hun i en pressemelding.

  X-Games Hafjell, Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Bayern-sjefen testet positivt

  Bayern München-trener Julian Nagelsmann måtte stå over onsdagens 4-0-seier over Benfica på grunn av influensasymptomer. Senere fikk han påvist koronasmitte.

  Det opplyser Bayern torsdag. Ifølge den tyske storklubben testet Nagelsmann positivt selv om han er fullvaksinert mot koronaviruset.

  34-åringen ledet ikke Bayern-laget i mesterligakampen mot Benfica i Lisboa. Det ble oppgitt at han slet med en influensalignende infeksjon.

  Julian Nagelsmann
  Foto: POOL / Reuters
 • Norge klatrer

  Ståle Solbakkens menn fortsetter å klatre på verdensrangeringen fra Fifa etter gode resultater i VM-kvalifiseringen. Fotballandslaget er nummer 37 på oktober-oversikten, melder NTB. Det er to plasser bedre enn sist. Forrige måned var Norge inne i topp 40 for første gang på snaut seks år.

  Topp ti på rankingen: 1) Belgia, 2) Brasil, 3) Frankrike, 4) Italia, 5) England, 6) Argentina, 7) Spania, 8) Portugal, 9) Mexico, 10) Danmark.

  Qxc_nUvSGFY
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal