Norges kamp mot Latvia utsolgt

Onsdag klokken 09.00 startet billettsalget til Norges VM-kvalifiseringskamp mot Latvia på Ullevaal stadion 13. november.

I 12.30-tiden opplyser NFF at alle billetten er revet bort.

– Nå er vi utsolgt! Vi har solgt 22.000 billetter, og resterende billetter er blant annet holdt av til bortelag/UEFA eller går bort i smittevernsrestriksjoner, sikkerhetssoner mot bortelag og plasser som går bort til plassering av TV-kameraer, opplyser Merete Prestkvern, billettansvarlig i Norges Fotballforbund, til NRK.

NFF forteller at, dersom bortelag/UEFA ikke bruker sine plasser, kan det være at det kommer noen flere billetter i salg.

– Dette vil i så fall skje i dagene før kamp og vi vil informere om dette i god tid før billettene slippes, sier Prestkvern.

Med seier i de to siste kampene går Ståle Solbakkens menn direkte til VM.

Football, FIFA World Cup Qualifier, Norway - Montenegro
Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Sportsnyheter

Ble buet av banen – så hyllet Solskjær supporterne

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lukket ørene for pipekonserten på Old Trafford. I stedet tok de med seg applausen fra Stretford End – og snudde 0–2 til 3–2.

Siste nytt

 • Chelsea kjørte over Malmö

  Chelsea var aldri truet i oppgjøret mot Malmö onsdag og kjørte over de svenske gjestene med 4-0. Både Romelu Lukaku og Timo Werner måtte av med skade i kampen.

  Champions League - Group H - Chelsea v Malmo FF
  Foto: David Klein / Reuters
 • Akershus har tillit til skistyret

  Styremedlem Dag Helland-Hansen i Akershus skikrets bekreftar overfor NRK at dei ikkje vil komme med eit mistillitsforslag mot det sittande skistyret.

  Det blei klart i et styremøte i kveld. Dei vil heller presentere eitt forslag til løysing, som vil bli diskutert på kretsledermøte førstkommande helg.

  – Denne løysinga vil bli presentert før kretsledermøte. Vi meiner at denne løysinga vil vere betre enn eitt mistillitsforslag, skriv Akershus skikrets i ein utsegn.

  Røste og Bråthen
 • Etterlengtet Barcelona-seier

  Barcelona slo Dynamo Kiev 1-0 etter en scoring av Gerard Piqué i første omgang. Det var en mildt sagt etterlengtet seier, etter at det spanske storlaget hadde tapt de to første kampene i årets mesterliga.

  yzYC5GH0y5Q
  Foto: JOSEP LAGO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal