Norge vant enkelt

Norge spilte sin første kamp i håndball-VM mot Saudi-Arabia. Nrksport.no fulgte kampen kast for kast.

Erlend Mamelund

Norge - Saudi-Arabia 39-23

Slutt

60 min 39-23 Alflati scorer kampens siste mål fra straffemerket.

60 min 39-22 Drange scorer sitt tredje mål.

58 min 38-22 Løke scorer sitt andre fra strek.

57 min 37-22 Buchmann scorer med en backhand etter en flyver. Lekkert av Norge.

56 min 36-22 Drange scorer sitt andre etter norsk kontring.

55 min 35-22 Skoglund scorer sitt femte fra kant.

55 min 34-22 Mamelund blir utvist i to-minutter.

53 min 34-22 Tvedten scorer fra straffemerket. Tvedtens sjuende mål.

52 min 33-22 Skoglund lobber inn fra kant.

52 min 32-22 Alobaidi scorer etter at Norge har kastet bort ballen i angrep.

51 min 32-21 Alanbawy finter bort Kjelling og scorer.

51 min 32-20 Alhabib blir utvist.

50 min 32-20 Samdahl står stille og scorer fra distanse.

50 min 31-20 Alharbi blir utvist.

49 min 31-20 Sakhor scorer fra strek. Jensen blir samtidig utvist i to-minutter.

48 min 31-19 Samdahl scorer sitt første VM mål.

48 min 30-19 Alhabib scorer fra distanse.

47 min 30-18 Skoglund stiger til værs og scorer nok en gang fra kant.

45 min 29-18 Skoglund er sikker fra kant.

45 min 28-18 Alhabib stjeler ballen og tricker inn mål.

44 min 28-17 Saudi-Arabia får to-minutter etter et feil bytte.

43 min 28-17 Mamelund bryter gjennom og scorer sitt åttende mål.

42 min 27-17 Alabdulali scorer sitt fjerde fra kant.

41 min 27-16 Bjørnsen lobber vakkert inn fra kant.

41 min 26-16 Mamelund fortsetter storspillet og scorer igjen.

40 min 25-16 Mamelund bryter gjennom og scorer sikkert.

39 min 24-16 Alabdulali utnytter en norsk feil og scorer.

38 min 24-15 Drange hamrer ballen i mål fra venstre bakspiller posisjon.

38 min 23-15 Saudi-Arabia scorer fra kant.

37 min 23-14 Alanbawy skyter inn sitt andre mål.

36 min 23-13 Mamelund scorer sitt femte mål for kampen etter en god finte.

35 min 22-13 Tvedten scorer sikkert fra straffemerket.

35 min 21-13 Alhabib blir utvist og Norge får samtidig straffe.

34 min 21-13 Alanbawy socrer etter rot i det norske forsvaret.

34 min 21-12 Alabdulali scorer.

33 min 21-11 Løke scorer sitt første mål fra strek.

33 min 20-11 Alhabib lobber over Erevik som har kommet inn i det norske målet.

32 min 20-10 Skoglund scorer på sitt andre forsøk.

31 min 19-10 Skoglund bommer alene med målvakt.

Pause.

28 min 19-10 Myrhol scorer nok en gang fra strek.

28 min 18-10 Sakhor scorer igjen fra straffemerket.

27 min 18-9 Drange blir utvist og Saudi-Arabia får straffe.

27 min 18-9 Tvedten kontrer inn mål for Norge.

26 min 17-9 Kjelling finter seg lekkert fri og skyter i det lengste hjørnet.

26 min 16-9 Sakhor scorer fra straffemerket.

25 min 16-8 Myrhol blir igjen spilt fri av Kjelling og han scorer enkelt.

24 min 15-8 Ahmed Alharbi blir utvist i to-minutter.

24 min 15-8 Alharbi fortsetter å lage problemer for Norge. Han scorer sitt femte mål.

23 min 15-7 Myrhol scorer sitt fjerde fra strek.

23 min 14-7 Alharbi scorer sitt fjerde mål i det Saudi-Arabia holder på å bli avblåst for passivt spill.

20 min 14-6 Tvedten scorer etter at Norge har rullet effektivt opp.

20 min 13-6 Aloaibi blir utvist i to-minutter.

20 min 13-6 Alflati scorer fra kant.

19 min 13-5 Alharbi blir utvist i to-minutter.

19 min 13-5 Myrhol vender opp og scorer fra strek.

19 min 12-5 Tvedten lobber elegant inn fra kant.

18 min 11-5 Alflati kontrer inn mål for Saudi-Arabia.

17 min 11-4 Alharbi scorer sitt tredje mål.

16 min 11-3 Mamelund setter sitt fjerde mål.

15 min 10-3 Saudi-Arabia tar time-out.

15 min 10-3 Tvedten mottar en vakker pasning fra Ege og han scorer enkelt.

15 min 9-3 Mamelund scorer etter en fin underarm.

14 min 8-3 Alhabib hamrer ballen i mål fra distanse.

13 min 8-2 Myrhol blir spilt fri av Mamelund. Norges strek-spiller kjemper seg fri og scorer i det lengste hjørnet.

12 min 7-2 Tvedten blir spilt fri på kant og han setter ballen høyt i mål.

11 min 6-2 Kjelling finter seg fri og scorer fra spissvinkel.

10 min 5-2 Alharbi kontrer inn sitt andre mål for kampen.

9 min 5-1 Glimrende reaksjonredning av Ege.

8 min 5-1 Buchmann får seg en smell, men han reiser seg.

7 min 5-1 Mamelund vrir kroppen og skyter ned i mål.

5 min 4-1 Myrhol scorer nok en gang fra strek.

5 min 3-1 Alharbi skyter i muren, men han fanger returen og scorer alene med Ege.

4 min 3-0 Myrhol scorer via gulvet fra strek.

3 min 2-0 Kjelling hamrer ballen i mål etter at han har fintet seg fri.

2 min 1-0 Mamelund bryter i gjennom og scorer sikkert kampens første mål.

2 min 0-0 Myrhol bommer fra strek.

1 min 0-0 Mamelund får seg en trøkk i kneet, men han kan heldigvis fortsette.

Kampen er i gang.

Norge spiller mot Saudi-Arabia i kroatiske Porec i første kamp i gruppe D.

Norge har spilt to ganger tidligere mot Saudi-Arabia og har vunnet begge kampene.

Strekspiller Frank Løke debuterte på landslaget mot Saudi-Arabia i 2001.

Svenn Erik Medhus, Christian Spanne og Christoffer Rambo tar plass på tribunen mot Saudi-Arabia.

Norge har fått en frisk start under Robert Hedins ledelse. På syv kamper er svensken fortsatt ubeseiret som norsk landslagstrener.