God 2.omgang gav seier

Norge slo Romania 30-25 i en treningskamp onsdag.

Startet veien mot håndball-VM

Isabel Blanco jubler etter scoring i treningskampen i håndball mellom Norge og Romania onsdag kveld.

Foto: Fo2grafene, Astri Gryt, Bjørn ER / SCANPIX

Marit Breiviks håndballjenter har startet veien mot håndball-VM.

Lagene fulgte hverandre som skygger i 1. omgang og det sto 13-13 ved pause. I begynnelsen av på 2. omgang var det gjestene som fikk det meste til å stemme, og var oppe i en firemålsledelse med drøye 15 minutter igjen å spille.

Så satte Norge inn sluttspurten og da hadde ikke rumenerne noe å svare med. De norske jentene gikk fra å ligge under 20-24 til 30-24 de neste 14 minuttene.

Vanskeligst å stoppe for de norske spillerne var Alice Ardean. Hun scoret hele 15 av Romanias mål. Hun fikk æren av å sette inn 30-25-målet.

Else-Marthe Sørlie Lybekk ble norsk toppscorer med fem mål.

Lagene møtes igjen i Fause torsdag.

(©NTB)

 

Siste nytt

 • Snudde til etterlengtet seier

  Southampton har vært Premier Leagues svakeste lag i 2021, men fikk en liten opptur ved å vende til 3-1-seier over Crystal Palace i tirsdagens hengekamp.

  Christian Benteke sendte gjestene i ledelsen etter bare to minutter, men to mål fra Danny Ings og ett fra Che Adams sendte Southampton opp på 14.-plass på tabellen. Laget hadde bare tatt 11 poeng i 2021.

  Ings og Minamino
  Foto: ANDREW BOYERS / Reuters
 • Foss mistet den hvite trøya

  Tobias Foss falt i sammendraget på den fjerde etappen av Giro d`Italia. Nordmannen lå som nummer to i sammendraget, kun 16 sekunder bak italienske Filippo Ganna før etappen, men fikk det tungt inn i den siste bakken for dagen.

  23-åringen seilet akterut etter å ha beskyttet lagets kaptein George Bennett hele dagen. I mål var nordmannen rett over tre minutter bak etappevinner Joe Dombrowski.

  Dermed ligger Foss på en 31. plass i sammendraget etter fire etapper. Samtidig seilet italienske Alessandro De Marchi inn i den rosa ledertrøyen etter at han ble nummer to på etappen.

  Italy Giro Cycling
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Helomvending rundt Bråtveit

  Tirsdag meldte VG at målvakten Per Kristian Bråtveit (25) kan bli Brann-keeper før overgangsvinduet stenger onsdag kveld. Djurgåden bekrefter interessen fra Bergen overfor avisen.

  Det er derimot ikke opp til Stockholms-klubben å bestemme det, men nederlandske Groningen. Bråtveit ble lånt ut til klubben og avtalen varer fram til 30. juni.

  Og tirsdag ettermiddag kom beskjeden om Groningen ikke vil slippe keeperen, melder VG.

  Landslaget trener før kampen mot Sverige.
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal