Hopp til innhold

Norge overrasket med laget - overbeviste på stafetten

Norge overrasket med stafettuttaket, og endret ankermann - og ut på siste etappe lå Norge og Tyskland helt likt i Kontiolahti.

Johannes Thingnes Bø satte opp farta rett etter veksling, og skaffet seg en luke. Med ett ekstraskudd på liggende, og fem raske rett ned på stående, kunne Thingnes Bø gå Norge inn til klar seier.

– Jeg tror det er den letteste stafettetappen jeg har gått, sier han til NRK.

Norges faste ankermann, Vetle Sjåstad Christiansen, gikk den første etappen. Sturla Holm Lægreid andre og Tarjei Bø den tredje.

– Det viser at Norge kan sette sammen laget nesten hvordan vi ønsker, og likevel vinne, sier storebror Bø.

Norge vant alle stafettene forrige sesong, og har startet på best tenkelige vis. Tyskland ble nummer to, 43,9 sekunder bak. Frankrike tok tredjeplassen.

Biathlon, IBU World Cup, Kontiolahti, Men's Relay

Siste nytt

 • Solbergs Sverige kollapset mot Spania i bronsekampen

  Glenn Solbergs svenske landslag maktet ikke å vinne bronsekampen mot Spania i håndball-VM. Laget ga fra seg en klar ledelse og tapte 36-39.

  Sverige hadde både VM-sølv fra 2021 og EM-gull i fjor å vise til før VM på hjemmebane. Likevel var det Spania som kunne trøste seg med bronsemedaljene.

  (NTB)

  Glenn Solberg
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB
 • Mol og Sørum vant verdenstourfinalen

  Anders Mol og Christian Sørum kronet 2022-sesongen med å vinne verdensseriefinalen i sandvolleyball mot polske Michal Bryl og Bartosz Losiak. Mol/Sørum vant med settsifrene 21-18, 21-18, skriver NTB. Turneringen omfattet 2022-sesongens ti beste lag og ble avholdt i Doha. Mol og Sørum vant alle sine seks kamper.

  Mol og Sørum
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Brann signerte amerikansk midtstopper

  Branns kvinnelag har forsterket troppen med den amerikanske midtstopperen Amanda Frisbie. 30-åringen har signert en kontrakt ut året.

  Det bekrefter klubben på sin nettside.

  Frisbie kommer fra den portugisiske klubben Damaiense. Hun har tidligere spilt for klubber som: Klepp, Madrid og Atlético Madrid.

  – Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Norge og bli en del et så sterkt lag som Brann, sier Frisbie til brann.no.

  Brann opplyser at Frisbie har valgt det noe uvanlige draktnummeret 9, til midtstopper å være.

  – Jeg var spiss tidligere i karrieren min, så jeg har hatt det nummeret en del. I tillegg var det ingen andre nummer under 20 som var ledige, sier hun.

  Amanda Frisbie
  Foto: Brann Kvinner

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste