Norge nesten minuttet bak

Det norske kombinertlaget fikk det ikke til å stemme i hoppbakken, og går ut som nummer sju i langsrennsdelen.

Magnus Moan i lagkonkurransen i OL

Magnus Moan på vei ned til 131,5 meter i lagkonkurransen.

Foto: Javier Soriano / Scanpix/AFP

Finland leder den kombinerte lagkonkurransen etter hoppingen tirsdag. Norge ligger på 7.-plass og går ut 51 sekunder bak finnene i langrennet.

Se hele resultatlista fra hopprennet

Magnus Moan, Petter Tande og Espen Rian leverte alle godkjente hopp, mens Jan Schmid ikke fikk full klaff.

Se hoppene til Magnus Moan og Petter Tande: (Saken fortsetter under videoen)

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Moan og Tande landet begge på 131,5 meter, Rian hoppet 128 meter, mens Schmid ble dårligst av de norske med et hopp på 121,5 meter. Det ga til sammen 468,4 poeng. 39,4 poeng mindre enn ledende Finland.

Men nordmennene har for vane å vise bedre takter i langrennssporet enn i hoppbakken, og med en revansjesugen Magnus Moan i spissen, er ikke en medalje en umulighet.

Langrennsdelen av lagkonkurransen ser du på NRK1 og i nett-TV klokka 23.00.

Siste nytt

 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • 850 nye millioner til idretten

  Kulturminister Abid Raja (V) legger 850 friske millioner på bordet for å kompensere inntektstapene idretten og frivilligheten har lidd under viruskrisen. I tillegg strekkes perioden det kan søkes om inntektstap fra til 31. august. – Vi kan ikke kompensere krone for krone, men målet er å treffe bredest mulig, sa kulturminister Abid Raja. Han påpekte også at bevilgningene kan økes senere ved behov.

  Abid Raja
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal