NRK Meny
Normal

Moan: – Synes bare synd på de andre

FALUN/OSLO (NRK): Magnus Moan og de andre på kombinertlandslaget er svært revansjesugne og har skaffet seg et utgangspunkt som lukter gull før langrennet i ettermiddag.

Komm.: Christian Nilssen og Fred Børre Lundberg.

-YES!: Håvard Klemetsen jubler i snøen.

 • Se langrennet på NRK1 og nrk.no fra kl. 16.00.

– Forhåpntligvis får vi et bedre underlag og en løype som er mer jevn, og da synes jeg bare synd på de andre. Jeg er i kjempeform og gleder meg til å få vist hva jeg er god for. Så forspranget, de trenger en to-tre minutter tenker jeg, gliste Magnus Moan, etter å landet.

Like etter landet Håvard Klemetsen på 101 meter og kuttet forspranget til ledende Tyskland til 28 sekunder. Det er noen få sekunder mer enn da det ble gull i Sotsji.

– Vi er på skuddhold nå, og nå har vi i utgangspunktet kanskje et enda sterkere langrennslag. Vi skal bli harde å slå i alle fall, mente Klemetsen etter hoppinga.

Alle over 90 meter

Jørgen Graabak og Mikko Kokslien åpnet showet med 90,5 og 91 meter i de to første puljene.

– Jeg dro ned gardina og klinte til, sa Kokslien etter hoppet sitt.

– Jeg var fryktelig nervøs i dag og da er det desto artigere å få det til. Jeg skal nå i alle fall gå til jeg er helt kake i dag, lovet han.

Magnus Moan fulgte opp med 91 meter.

– Det er ikke rå hopping, men jeg er fornøyd. Jeg må ut og inn av bommen et par ganger, og det er ikke lett, forklarte han på sletta i etterkant.

Komm.: Christian Nilssen og Fred Børre Lundberg.

91 METER: Mikko Kokslien hopper 91 meter og fornøyd med innsatsen.

Spennende langrenn

Jørgen Graabak hadde et godt utgangspunkt etter hoppingen fredag, men et dårlig langrenn i tungt føre gjorde det til en tung opplevelse. Det bruker han som ny motivasjon i lagkonkurransen.

– Det har gått en liten faen i meg etter den konkurransen der. Det var selvfølgelig surt å ikke klare å være med i toppen, sånn som jeg hadde håpet jeg skulle være. Jeg har tatt noen runder med meg selv og har funnet igjen gnisten, sier Graabak.

– Vi er bedre enn det vi viste på fredag, spesielt i langrennløypa, så vi skal vise det nå, sier han.

– Jeg forventer å gjøre et rått langrenn. Jeg skal gi dere en artig forestilling, sier Magnus Moan.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Chamberlain langtidsskadd

  Liverpool- og England-spiller Alex Oxlade-Chamberlain er satt ut av spill i lang tid og går glipp av fotball-VM etter kneskaden han pådro seg mot Roma tirsdag, melder BBC. 24-åringen pådro seg en båndskade i kneet.

  Alex Oxlade-Chamberlain
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Ny nedtur for Djokovic

  Novak Djokovic jager forgjeves gammel form etter sine skadeproblemer. Onsdag slo 140.-rankede Martin Klizan ham ut av Barcelona Open, melder NTB.

  TENNIS-ATP-BARCELONA
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • Eckhoff til Sør-Trøndelag skikrets

  Stian Eckhoff blir Sør-Trøndelag skikrets nye administrasjonssjef. Den avtroppende landslagstrener for de kvinnelige skiskytterne starter i jobben til høsten, melder NTB.

  Stafett 4 x 6 km skiskyting damer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Ranheim - Brann og Stabæk - Start
Mesterligaen: Semifinale Bayern München - Real Madrid