Norge enkelt til finalen

Celine Brun-Lie og Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk greit videre til finalen i lagsprint.

Celine Brun-Lie

Celine Brun-Lie (bildet) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen hadde få problemer med å ta seg til finalen i lagsprint.

Foto: Alberto Pizzoli / Scanpix/AFP

Norge med Celine Brun-Lie og Astrid Uhrenholdt Jakobsen på laget, gikk inn til andreplass i sitt semifinaleheat i lagsprint. De er dermed klare for finalen.

Det svenske laget med Charlotte Kalla og Anna Haag kom inn først, 11,3 sekunder foran Norge. USA tok tredjeplassen, 13 sekunder bak svenskene.

Se hele resultatlista

Svenske favoritter

Sverige og Norge fikk raskt en luke på de andre lagene i sin semifinale. Etter hvert dro svenskene fra, og kunne ta enkel seier i semifinaleheat to.

Charlotte Kalla viste at hun har funnet tilbake til storformen etter en noe skuffende 8.plass på 15 kilometeren. Også Anna Haag hadde god kontroll i sporet.

Det svenske laget seiler dermed opp som den store gullfavoritten på lagsprinten for kvinner.

Sprintfinalen følger du på NRK 1 og i NRK nett-TV fra klokken 21.30.

Siste nytt

 • FA vil straffe Mourinho

  Det engelske fotballforbundet (FA) har åpnet sak mot Manchester United-manager José Mourinho etter seieren mot Newcastle. Mourinho kom med uttalelser på portugisisk foran et TV-kamera. Uttalelsene var ifølge FA «fornærmende og grove, og var upassende».

  Jose Mourinho
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Drammen møter Kiel

  Drammen fekk den kanskje verst mogelege motstandar i neste runde av kvalifisering til mennenes EHF-cup: Tyske THW Kiel. Kiel er eitt av dei beste laga i verda, med mellom anna Harald Reinkind i troppen. Kampane går 17.-18. november, returkampane 24.-25. november. Drammen spelar borte først.

  – Det bir moro, sjølv om sjansen til å gå vidare er minimale. Vi får sjansen til ein skikkeleg handballfest, seier Drammens trenar Kristian Kjelling til NRK.

  THW Kiel
  Foto: Fadi Al-Assaad / Reuters
 • Zlatan kan bli trippel prisvinner

  Zlatan Ibrahimovic er nominert i tre forskjellige kategorier under MLS Awards. Han kan blant annet bli kåret til årets mest verdifulle spiller. Han er også nominert i kategoriene Årets nykommer og Årets comeback i den amerikanske proffligaen.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Nasjonsligaen: Norge - Bulgaria