Nordlie kritiserer drikkekulturen

NRKs fotballekspert Tom Nordlie går rett i strupen på det han mener er en ukultur blant fotballspillere i Norge: At det er godtatt å ta seg en bytur få dager før kamp.

– Nå får fotballspillere begynne å oppføre seg som idrettsutøvere snart, sier han.

Siste nytt

 • Malmö held liv i meisterligadraumen

  Malmö var på veg mot ein solid siger over Rangers i 3. runde i meisterligaen. Med to mål og ingen baklengs ville utgangspunktet framfor returmøtet i Skottland neste veke vere godt.

  Men Steven Davies' redusering fem minutt på overtid kan vise seg kostbart for svanskane. For med berre 2-1 å gå på, blir oppgåva langt vanskelegare.

  Søren Rieks og Veljko Birmancevic scora to raske for Malmö like etter pause. Jo Inge Berget spela heile kampen for Malmö.

  Oscar Lewicki, Scott Arfield
  Foto: Andreas Hillergren / AFP
 • Solbergs Juve-overgang stadfesta

  Elias Solbergs overgang frå Ull/Kisa til fotballgiganten Juventus vart stadfesta tysdag kveld. 17-åringen sluttar seg i første omgang til U19-laget til klubben.

  Ungdomsavdelinga i Juventus opplyser på Twitter at Solberg har skrive under ein avtale fram til 2024. Der er det òg lagt ut fleire bilete av nordmannen medan han signerer og held fram ei Juve-drakt.

  Solberg var kopla til den italienske storklubben lenge før salet vart gjennomført. Nyleg stadfesta Ull/Kisa at 1.-divisjonslaget og Juventus var samde om ein overgang.

  Laster Twitter-innhold
 • Vil halde fram med kneling før kamp

  Spelarar frå alle 20 klubbane i Premier League i England kjem til å halde fram med å gå ned på kne før kampane, i protest mot rasisme.

  Det gjeld også spelarane i nyopprykka Brentford. Dei melde i februar at dei ikkje lenger ville knele, fordi dei meinte det ikkje hadde nokon effekt lenger. Men ifølgje BBC er også dei innstilte på å gjere det no.

  Ligaleiinga seier at dei støttar spelarane heilhjarta. I tillegg skal spelarar og dommarar bere eit emblem med teksten "No room for racism".

  Klubbane innførte kneling frå sesongstart i fjor, til støtte for rørsla «Black Lives Matter».

  – Det er viktigare enn nokosinne å knele som eit symbol på at vi står samla mpt all form for rasisme, seier spelarane i ei pressemelding.

  Kneling i protest mot rasisme
  Foto: Peter Powell / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal