Nok en stjerne ut av Roland-Garros

Nesten alle de toppseedede spillerne i kvinnenes Roland-Garros har røket ut i første uke. Det åpner for Grand Slam-tittel nummer 24 for Serena Williams (39).

Williams var naturlig nok en av de heteste kandidatene også før turneringen, men etter at nesten samtlige rivaler har røket ut, er amerikaneren storfavoritt selv om hun er seedet som nummer sju.

Lørdag røk femteseedede Elina Svitolina ut med tap i strake sett (3-6, 2-6) mot tsjekkiske Barbora Krejcikova.

Amerikanske Sofia Kenin, rangert som nummer fire, er den høyest seedede spilleren som er igjen i turneringen. (NTB)

France Tennis French Open
Foto: Michel Euler / AP

Siste nytt

 • Eckhoff inn til suveren NM-tittel

  Tiril Eckhoff fikk ned alle blinkene og tok en klar NM-seier på søndagens fellesstart i rulleskiskyting. Hun slo Marte Olsbu Røiseland med 21,9 sekunder.

  Fire perfekte serier ga den regjerende verdenscupvinneren en strålende dag i Lillehammer. Samtidig fikk Eckhoff en opptur etter tre bom og 8.-plass på NM-sprinten.

  Olsbu Røiseland måtte to ganger i strafferunden etter andre skyting. Det ga et gap til lagvenninnen som aldri ble tettet. Den siste pallplassen gikk til Karoline Knotten. Hun fikk to bom på siste skyting og var i mål 1.00,4 bak Eckhoff.

  Eckhoff Blinkfestivalen 2020
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Luktet på norsk rekord i København

  Zerei Kbrom (35) leverte tidenes nest raskeste halvmaraton av en norsk løper i København søndag. Han ble nummer fem på tiden 1.00.07.

  Lenge var Stavanger-løperen i rute til å kunne slå Sondre Nordstad Moens norgesrekord på 59.48 fra 2017, men det skulle bli hakket for tøft.

  Bislett Night of Highlights på Bislett
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Tottenham-legende er død

  Tottenhams spissikon Jimmy Greaves (81) døde søndag morgen. Bortgangen blir bekreftet av Tottenham. Greaves spilte for klubben mellom 1961 og 1970. Han er fortsatt London-klubbens mestscorende spiller med 266 mål på 381 kamper.

  FILE PHOTO: Jimmy Greaves at the Royal Mail Football Heroes Stamp Collection Launch
  Foto: Tony O'brien / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal