Hopp til innhold

Nok en etappeseier for Tadej Pogacar

Kampen om sammenlagt seieren fortsetter etter den 17. etappen i Touren. Etter dagens etappe leder fortsatt danske Jonas Vingegaard sammenlagt foran slovenske Tadej Pogacar.

Med drøye 25 kilometer igjen prøvd norske Andreas Leknesund seg på å stikke av fra resten av bruddet. Men Leknesund og resten av bruddkameratene ble kjørt inn av sammenlagtfavorittene.

Etter en intens duell opp det siste fjellet, spurtslo Tadej Pogacar danske Jonas Vingegaard og tok etappeseieren. Pogacar er fortsatt over to minutter bak dansken i sammendraget.

Den 17. etappen fra Saint-Gaudens til Peyragudes er bare 130km, men anses som blytung på grunn av de heftige stigningene.

Den norske Tour-debutanten Andreas Leknessund var med i bruddet, men ble senere beordret til å vente på lagets kaptein. Den 23-årige tromsøværingen har imponert stort under årets Tour for Team DSM.

APTOPIX France Cycling Tour de France
Foto: Daniel Cole / AP

Siste nytt

 • Bøtelagt etter hotellbråket

  Mathieu van der Poel er ilagt bøter på til sammen 10.500 kroner etter klammeriet med to tenåringsjenter utenfor hotellrommet før siste ritt i sykkel-VM.

  Han fikk to bøter. Den ene på 7000 kr for å skubbe til en jente, mens den andre boten på 3500 kroner for å dytte til en annen. Det melder NOS.

  Vam der Poel erkjente straffskyld i rettsmøtet og godtok bøtene.

  Arctic Race of Norway 2019: 2. Etappe: Henningsvær - Svolvær (164 km)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Boksing kan bli vraket fra OL-programmet

  Boksesportens framtid som OL-gren er høyst usikker som følge av at presidenten i Det internasjonale bokseforbundet (IBA), russiske Umar Kremlyov, fikk fortsette i vervet søndag.

  106 delegater gav sin støtte til Kremlyov under den ekstraordinære IBA-kongressen søndag. Kun 36 hadde motsatt syn.

  Den internasjonale olympiske komité sa i en uttalelse etter avstemningen at den er «ekstremt bekymret» for omstendighetene rundt søndagens kongress, og i særdeleshet prosedyrene som ble valgt for den viktige avstemningen.

  IOC uttrykte også bekymring rundt at Det ukrainske bokseforbundet er suspendert som følge av det som omtales som myndighetsrelaterte årsaker.

  «Som følge av denne bekymringsfulle utviklingen vil IOC-styret gjøre en helhetlig vurdering av situasjonen på sitt neste møte», het det også.

  Mange forventer at boksing nå vil bli fjernet fra OL-programmet.

  Boxing Leadership
  Foto: Alexander Zemlianichenko / AP
 • Nordmann med assist i NHL-oppkjøring

  Mathias Emilio Pettersen hadde en målassist da Calgary Flames slo Vancouver Canucks 3-2 i en treningskamp foran NHL-sesongen søndag.

  Pettersen var nest sist på pucken da Mitchell McLain gjorde 1-0 for Flames med 1. periodens eneste scoring.

  Mathias Emilio Pettersen (78), Flames Canucks Hockey
  Foto: DARRYL DYCK / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste