NM til Lygna i 2017

NM i langrenn del 1 skal i 2017 arrangeres på Hadeland, med Lygna Skisenter som arena.

Arrangør blir flere idrettslag på Hadeland i samarbeid med Lygna Skisenter og Norges Skiforbund.

Petter Northug NM 206
Foto: Borgen, Ørn E. / NTB scanpix

Siste nytt

 • Fjerdeplass på Tande

  Daniel-André Tande tok en oppløftende fjerdeplass i sin andre konkurranse etter fallet i Planica i mars. Fredrik Villumstad vant COC-rennet i Midstubakken.

  Tande landet på 100 meter og var tre poeng bak lederen Stefan Hula på en sjetteplass etter første omgang. I finalen fikk han 98 meter, og det holdt til å ende 8,2 poeng bak Villumstad.

  Anders Fannemel gjorde også sin første konkurransehelg i Midtstubakken etter at de to siste sesongene ble ødelagt av skader. Fannemel slo til med 104,5 meter i søndagens første hopp, men ble trukket mye på grunn av en dårlig landing. Det holdt til andreplass.

  Kontinentalcup i skihopp
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Legger opp etter sykkel-VM

  Den tyske tempoeksperten Tony Martin har bestemt seg for å gi seg etter VM i Belgia. Det opplyser Jumbo-Visma. 36 år gamle Martin ble verdensmester i tempo i 2011, 2012, 2013 og 2016.

  Tyskeren har syklet for det nederlandske Jumbo-Visma-laget siden 2019. Han har fem etappeseirer i Tour de France fra perioden 2011 til 2015. I tillegg har han to etappeseirer i Vuelta a España.

  – Alle de stygge veltene dette året har gjort at jeg har vurdert om jeg skulle fortsette med all risikoen idretten vår står overfor. Jeg bestemte meg for at jeg ikke ville det, fordi sikkerheten til rytterne ikke er blitt bedret til tross for alle diskusjonene rundt sikkerheten på etappene, sier Martin.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Eckhoff inn til suveren NM-tittel

  Tiril Eckhoff fikk ned alle blinkene og tok en klar NM-seier på søndagens fellesstart i rulleskiskyting. Hun slo Marte Olsbu Røiseland med 21,9 sekunder.

  Fire perfekte serier ga den regjerende verdenscupvinneren en strålende dag i Lillehammer. Samtidig fikk Eckhoff en opptur etter tre bom og 8.-plass på NM-sprinten.

  Olsbu Røiseland måtte to ganger i strafferunden etter andre skyting. Det ga et gap til lagvenninnen som aldri ble tettet. Den siste pallplassen gikk til Karoline Knotten. Hun fikk to bom på siste skyting og var i mål 1.00,4 bak Eckhoff.

  Eckhoff Blinkfestivalen 2020
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal