NRK Meny

NM i friidrett

 • Pokal til Okparaebo og Ndure

  Ezinne Okparaebo og Jaysuma Ndure fikk kongepokalene i friidretts-NM søndag. Sprintduoen sikret seg trofeene etter seirer på 100 meter lørdag.

  Både Okparaebo og Ndure hadde planlagt å løpe også søndag, men de trakk seg rett før start på 200-meterheatene søndag morgen.

 • Steira beste NM-stayer

  Langrennsløperen Kristin Størmer Steira sikret seg NM-gull på 10.000 meter søndag. Hun utklasset de fem konkurrentene og vant på 33.40,75.

  Fride Vullum-Bruer tok sølv nesten 1.46 min. bak vinneren. Elise Selvikvåg Molvik ble nummer tre.

  Kristin Størmer Steira NM friidrett
  Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix
 • Ndure avslutter sesongen

  Jaysuma Saidy Ndure dropper to planlagte konkurranser og avslutter sesongen etter helgens friidretts-NM i Jessheim, melder NTB. Årsaken er at han vil få orden på et trøblete kne. Søndagens 200 meter og stafett avslutter 2014-sesongen for sprinteren.

  Ndure vant 100-meteren i NM på 10,22 lørdag.

 • Pedersen med nytt NM-gull

  Isabelle Pedersen var storfavoritt før NM-finalen på 100 meter hekk på Jessheim fredag. Hun innfridde og vant med tiden 13,31.

  Pedersen var også suverent best i de innledende heatene. Det var langt fra overraskende at det var 22-åringen som kunne juble høyest av alle da NM-finalen var avgjort. Hun løp inn til sitt tredje NM-gull.

  – Jeg kom hit som favoritt og er kjempefornøyd med gullet. Det var ingen selvfølge, for i hekk kan alt skje. Det har vi sett gang på gang, sa Pedersen beskjedent til NTB.

Siste nytt

 • PSV på vei, Benfica sliter

  To tidligere serievinnercupvinnere skaffet seg vidt forskjellig utgangspunkt i mesterliga-kvaliken tirsdag kveld.

  PSV vant 3-2 borte mot BATE Borisov etter scoringer av Gastón Pereiro, Hirving Lozano og Donyell Malen, mens Benfica bare klarte 1-1 hjemme mot greske PAOK.

  Salzburg, uten skadde Fredrik Gulbrandsen (lår), spilte 0-0 borte mot Røde Stjerne i Beograd

  Lozano
  Foto: Sergei Grits / AP
 • Poengtap for Mjøndalen

  Opprykksjagende Mjøndalen måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Åsane i 1. divisjon fotball tirsdag. Dermed klarte ikke serietreeren å ta tilbake annenplassen på tabellen.

  Mjøndalen kjemper for opprykk til Eliteserien. Søndag ble Vegard Hansens gutter passert av Viking.

  NM fotball menn, 4. runde: Mjøndalen - Haugesund
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Sandviken videre i cupen

  Sandviken er klare for semifinale i norgesmesterskapet i fotball etter å ha slått Trondheims-Ørn i kvartfinalen. Svanhild Sand ga hjemmelaget ledelsen før Amanda Perez utlignet for Sandviken. Kennya Cordner fullførte til slutt snuoperasjonen og sørget for at bergenserne er klare for semifinale.

  Stine Hovland
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal