NM i fotball: Se høydepunktene fra første runde

Eliteserielagene som spilte torsdag kom seg alle helskinnet ut av cupens første runde, selv om lagene fra 3.- og 4.divisjon yppet seg. Her kan du se målene.

d

SEIERSKLEM: Vålerenga vant oppskriftsmessig mot Faaberg etter scoringer av blant andre Fitim Azemi.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

IF Storm - Odd

NM runde 1

Storm, som spiller i 3. divisjon, holdt følge med Odd i 35 minutter, men da snudde også Odd kampbildet fullstendig rundt på fire målrike minutter. Først scoret Tobias Lauritsen, deretter Joshua Kitolano og til slutt var det veteranen Jone Samuelsen som sørget for 3-0.

Storm greide å score to ganger, men tapte til slutt 7-2.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

Frøyland - Viking

NM runde 1

Det var duket for brødreduell i denne kampen. Viking-trener Bjarne Berntsen møtte nemlig lillebroren Alf Ingve, som trener 4.divisjonslaget Frøyland.

Frøyland ledet faktisk 1-0 til pause, og mange begynte å håpe på en cup-bombe. Men slik gikk det ikke, for kampen endte 3-1 til Viking. Her kan du lese fullt kampreferat.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

Faaberg - Vålerenga

NM runde 1

4.divisjonslaget Faaberg kjempet tappert mot Vålerenga, og greide i lengre perioder å holde unna. Vålerengas første mål kom etter 18 minutters spill, etter scoring av Fitim Azemi. Samme mann økte ledelsen til 2-0 på straffespark i andreomgang.

Deyver Vega fastsatte resultatet til 3-0 etter 70 minutters spill.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

I de resterende kampene vant Fløya 5-0 mot Senja og Ullensaker/Kisa slo Gjøvik-Lyn 3-2.

Siste nytt

 • Federer-fiasko i Tyskland

  Roger Federer fikk en elendig start på gressesongen. Tennislegenden mistet overtaket og tapte for Felix Auger-Aliassime i ATP-turneringen i tyske Halle onsdag.

  Den 39 år gamle sveitseren vant første sett 6-4, men ble deretter overrumplet og så sin canadiske motstander snu kampen. Auger-Aliassime slo til med 6-3 og 6-2 i de to siste settene. (NTB)

  Germany Halle Tennis
  Foto: Friso Gentsch / AP
 • Russland slo tappert Finland

  Finland var nære på å kopiere bragden mot Danmark da Joel Pohjanpalo avsluttet et flott angrep få minutter ut i kampen. Finnene var i ekstase, men det ble annullert etter en VAR-sjekk.

  I stedet sikret Aleksej Mirantsjuk russisk seier etter et nydelig skudd som fant vinkelen bak keeper Hradecky.

  Finland kom til noen mindre og større sjanser, i tillegg til at de forsvarte seg godt. Men det var russerne som stakk av med alle tre poengene.

  Neste utfordring for Finland er giganten Belgia. Der er det godt mulig de må ta poeng for å ha mulighet til å ta seg videre fra gruppespillet.

  For russernes del, må de trolig klare seg uten høyreback Mario Fernandes. Han pådro seg en stygg nakkeskade da han falt på ryggen etter en duell. Han er sendt til sykehus.

 • Russisk spelar til sjukehus

  Den russiske backen Mário Fernandes blei frakta til sjukehus med ein ryggskade etter å ha landa forkjært i EM-kampen mot Finland.

  Det russiske fotballforbundet skriv på Twitter at Fernandes truleg har pådrege seg skadar i ryggraden, og at han er sendt til sjukehus i St. Petersburg for vidare undersøkingar.

  30-åringen landa forkjært i ein duell i den finske boksen midsvegs i første omgang, og måtte bli frakta av bana på båre med ein nakkekrage rundt nakken.

  6Q6bAcGyZr0
  Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal