NM i fotball: Se høydepunktene fra første runde

Eliteserielagene som spilte torsdag kom seg alle helskinnet ut av cupens første runde, selv om lagene fra 3.- og 4.divisjon yppet seg. Her kan du se målene.

d

SEIERSKLEM: Vålerenga vant oppskriftsmessig mot Faaberg etter scoringer av blant andre Fitim Azemi.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

IF Storm - Odd

NM runde 1

Storm, som spiller i 3. divisjon, holdt følge med Odd i 35 minutter, men da snudde også Odd kampbildet fullstendig rundt på fire målrike minutter. Først scoret Tobias Lauritsen, deretter Joshua Kitolano og til slutt var det veteranen Jone Samuelsen som sørget for 3-0.

Storm greide å score to ganger, men tapte til slutt 7-2.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

Frøyland - Viking

NM runde 1

Det var duket for brødreduell i denne kampen. Viking-trener Bjarne Berntsen møtte nemlig lillebroren Alf Ingve, som trener 4.divisjonslaget Frøyland.

Frøyland ledet faktisk 1-0 til pause, og mange begynte å håpe på en cup-bombe. Men slik gikk det ikke, for kampen endte 3-1 til Viking. Her kan du lese fullt kampreferat.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

Faaberg - Vålerenga

NM runde 1

4.divisjonslaget Faaberg kjempet tappert mot Vålerenga, og greide i lengre perioder å holde unna. Vålerengas første mål kom etter 18 minutters spill, etter scoring av Fitim Azemi. Samme mann økte ledelsen til 2-0 på straffespark i andreomgang.

Deyver Vega fastsatte resultatet til 3-0 etter 70 minutters spill.

Laster innhold, vennligst vent..

Se hele kampen her.

I de resterende kampene vant Fløya 5-0 mot Senja og Ullensaker/Kisa slo Gjøvik-Lyn 3-2.

Siste nytt

 • Åpner for store produksjoner

  Storbritannia vil åpne opp for at utvalgte internasjonale sportsbegivenheter og store film- og TV-produksjoner skal få grønt lys til tross for koronaviruset. Blant annet har de snakket med Tom Cruise om å gjenoppta «Mission Impossible»7 og 8.

 • Oppskriftsmessig Chelsea-seier

  Chelsea klatret tilbake forbi Manchester United og opp til fjerdeplass i Premier League etter en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Watford.

  Olivier Giroud ga hjemmelaget ledelsen, før Willian doblet ledelsen fra straffemerket. Ross Barkley fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et kremmerhus på overtid.

  Chelsea-jubel
  Foto: Matthew Childs / Matthew Childs
 • Vålerenga reddet uavgjort

  Det ble mye drama da Vålerenga fikk med seg ett poeng hjemme mot Aalesund.

  Gjestenes islandske spiss Holmbert Fridjonsson scoret en gang på hver side av pause, og Aalesund hadde kontroll. Etter 64 minutter våknet Vålerenga og brukte bare to minutter på å komme ajour med mål av Benjamin Stokke og Bård Finne.

  Fire minutter seinere fikk Sam Adekugbe se det røde kortetetter han gult kort for filming. Det stoppet Vålerengas jakt initiativ i jakten på seiersmålet. Dermed endte det med ett poeng til hvert lag.

  Sam Adekugbe blir utvist for filming.
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal