NRK Meny

Nigeria-spillerne i bonus-bråk

En ny VM-skandale er på trappene: I dag ble det klart at Nigeria kan nekte å spille åttedelsfinalen mot Frankrike, melder KickOff Nigeria. Ifølge nettstedet vil spillerne ha utbetalt bonusen for å ha klart seg gjennom gruppespillet. Det meldes også at Musa Amadu, generalsekretær i det nigerianske fotballforbundet, Musa Amadu, har reist tilbake til Nigeria i for å hente mer penger. Nigeria er det tredje afrikanske laget som rammes av bonusbråk under VM.

Nigeria
Foto: Martin Meissner / Ap

Siste nytt

 • Bayern uten Boateng mot Real Madrid

  Bayern München må klare seg uten midtstopperkjempen Jerome Boateng i semifinalereturen i mesterligaen mot Real Madrid, melder NTB. Boateng pådro seg en lårskade i den første kampen som ble spilt onsdag kveld.

  FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REAL MADRID
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP
 • Wæhler tilbake til Sogn

  Superveteranen Kjetil Wæhler er aktuell for comeback i Sogndal-trøya, melder Sogn Avis. – Han er den mest gjennomtrente mannen eg kjenner, og eg veit at lysta er der for å spela fotball, seier trenar Eirik Bakke til avisa.

  Wæhler
  Foto: Christian Blom / NTB scanpix
 • Endelig VM-nei fra Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic kommer ikke til å spille for Sverige under sommerens VM. Det bekrefter forbundet i en pressemelding. – Jeg snakket med Zlatan tirsdag. Han har ikke endret seg med tanke på landslagsspill, sier landslagssjef Lars Richt.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag