Hopp til innhold

Nibali kjører som en vinner

Vincenzo Nibali ser mer og mer ut som vinneren av Spania Rundt.

Vincenzo Nibali

Vincenzo Nibali på vei mot sin største triumf

Foto: JOSEBA ETXABURU / Reuters

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Italieneren ble toer i giroen i mai og kan avslutte sesongen med sin første seier i en grand tour.


Vincenzo Nibali er ikke alene om å imponere i Spania Rundt. Joaquin Rodgiguez ligger fortsatt bare 4 sek bak Nibali og kjører sterkt, Det samme gjør Ezequiel Mosquera som nå bare er 39 sek bak Nibali.

Vi skal også merke oss unggutten Peter Velits som ligger på 4.plass totalt. Han tegner til å bli en av de virkelig store etapperytterne i framtida.

Sønn av sin far

Nicolas Roche fra Irland ligger på femte og har hatt en flott utvikling som etapperytter. Sønnen til legendariske Steven Roche har mange av de samme sterke egenskaper på sykkelen som faren.

I dag kommer en uhyre hard etappe. Rodriguez holdt seg i skinnet på gårdagens etappe. Det kan han ikke i dag. Han må skaffe seg sekunder på Nibali før onsdagens 46 km tempo. Det samme gjelder Mosquera.

Siste nytt

 • Ødegaard nominert til rundes beste

  Martin Ødegaard er én av fire spillere som kan bli ukens spiller i Champions League etter han noterte seg med mål og assist hjemme mot PSV onsdag.

  Det skriver Det europeiske fotballforbundet (Uefa) på sine nettsider.

  Ødegaard serverte først Bukayo Saka på Arsenals 1-0-mål, før han avsluttet scoringsfesten og fastsatte resultatet til 4-0 onsdag kveld.

  Arsenal-kapteinen er én av fire spillere som har blitt nominert til rundens spiller. De andre er Real Madrids Jude Bellingham, Portos Galeno og Barcelonas João Felix. (NTB)

  Martin Ødegaard
  Foto: AFP
 • Marvik klar for åttedelsfinale i VM

  Oskar Marvik, også kjent som «Tåsenplogen», er klar for åttedelsfinale i 130 kilosklassen i VM i bryting. Marvik brøt mot chilenske Yasmani Acosta Fernández i kvalifiseringskampen og vant 2-0.

  Marvik tok begge poengene på passiv bryting av Fernández. 27-åringen måtte ned i parterre på tampen, men unngikk å avgi poeng.

  Nordmannen er rangert som nummer åtte i verden, mens hans chilenske motstander er rangert som nummer 13. Marvik skal bryte åttedelsfinalen senere torsdag ettermiddag.

  VM i bryting 2021
  Foto: Javad Parsa / NTB
 • Bare 33 prosent av Tyskland ønsker Nagelsmann som ny landslagssjef

  Bare en tredel av det tyske folket håper at Julian Nagelsmann skal ta over som landslagssjef i fotball, viser en undersøkelse utført av YouGov-instituttet.

  Omtrent 18 prosent er imot at Nagelsmann blir etterfølgeren til Hansi Flick, mens 24 prosent ikke vet hvem den tidligere Bayern München-treneren er.

  Undersøkelsen ble gjennomført onsdag og 2277 personer over 18 år deltok.

  Ifølge medieoppslag har Nagelsmann allerede kommet til enighet med det tyske fotballforbundet (DFB) om å ta jobben, mens DFB-president Bernd Neuendorf har uttalt at de er i «gode samtaler».

  Tyskland trenger en ny trener etter at Flick ble sparket 10. september etter bare fire seire på hans siste 17 kamper. Han ledet også laget da de for andre VM på rad røk rett ut av gruppespillet i Qatar. (NTB)

  Bundesliga - Bayer Leverkusen v Bayern Munich
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Guttastemning endte opp med barbermaskin 00:44
Neste