Nibali kjører som en vinner

Vincenzo Nibali ser mer og mer ut som vinneren av Spania Rundt.

Vincenzo Nibali

Vincenzo Nibali på vei mot sin største triumf

Foto: JOSEBA ETXABURU / Reuters

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Italieneren ble toer i giroen i mai og kan avslutte sesongen med sin første seier i en grand tour.

Vincenzo Nibali er ikke alene om å imponere i Spania Rundt. Joaquin Rodgiguez ligger fortsatt bare 4 sek bak Nibali og kjører sterkt, Det samme gjør Ezequiel Mosquera som nå bare er 39 sek bak Nibali.

Vi skal også merke oss unggutten Peter Velits som ligger på 4.plass totalt. Han tegner til å bli en av de virkelig store etapperytterne i framtida.

Sønn av sin far

Nicolas Roche fra Irland ligger på femte og har hatt en flott utvikling som etapperytter. Sønnen til legendariske Steven Roche har mange av de samme sterke egenskaper på sykkelen som faren.

I dag kommer en uhyre hard etappe. Rodriguez holdt seg i skinnet på gårdagens etappe. Det kan han ikke i dag. Han må skaffe seg sekunder på Nibali før onsdagens 46 km tempo. Det samme gjelder Mosquera.

Siste nytt

 • Klart for verdenscup i Lillehammer

  Norges Skiforbund bekrefter at det blir verdenscuprenn i nordiske grener 30. november til 2. desember. Det arbeides med å legge snø i tilløpet på hoppbakken, og på Birkebeiner Skistadion ligger et snølager, som man har begynt å ta ifra.

  Verdenscup Nordiske grener Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Ber om livstid etter bombeangrep

  Aktor ber om livstid i fengsel for mannen som er tiltalt for bombeangrepet mot bussen til fotballaget Borussia Dortmund i april 2017. Mannen står nå tiltalt for 30 drapsforsøk og for å ha forårsaket eksplosjonen i april 2017.

  Dortmund buss
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Blir ikke med til Finland

  Verken Pål Golberg eller Kathrine Harsem blir med når verdenscupsesongen i langrenn starter i finske Ruka til helgen. Det ble klart da uttaket ble offentliggjort mandag. Det har også lenge vært klart at Petter Northug ikke blir med til Finland.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Langrenn sprint.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 8: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 8 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 8
VM sjakk: Parti 8: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
Nasjonsligaen: Kypros - Norge