NRK Meny
Normal

Nibali kjører som en vinner

Vincenzo Nibali ser mer og mer ut som vinneren av Spania Rundt.

Vincenzo Nibali

Vincenzo Nibali på vei mot sin største triumf

Foto: JOSEBA ETXABURU / Reuters

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Italieneren ble toer i giroen i mai og kan avslutte sesongen med sin første seier i en grand tour.

Vincenzo Nibali er ikke alene om å imponere i Spania Rundt. Joaquin Rodgiguez ligger fortsatt bare 4 sek bak Nibali og kjører sterkt, Det samme gjør Ezequiel Mosquera som nå bare er 39 sek bak Nibali.

Vi skal også merke oss unggutten Peter Velits som ligger på 4.plass totalt. Han tegner til å bli en av de virkelig store etapperytterne i framtida.

Sønn av sin far

Nicolas Roche fra Irland ligger på femte og har hatt en flott utvikling som etapperytter. Sønnen til legendariske Steven Roche har mange av de samme sterke egenskaper på sykkelen som faren.

I dag kommer en uhyre hard etappe. Rodriguez holdt seg i skinnet på gårdagens etappe. Det kan han ikke i dag. Han må skaffe seg sekunder på Nibali før onsdagens 46 km tempo. Det samme gjelder Mosquera.

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis