Magnus Wolff Eikrem

JUBELGUTT: Magnus Wolff Eikrem er en av de ni heldige (og uheldige) på lista over fotballhendelser i helgen.

For en Molde-uke!

Ola Kamara

Først 3-1 borte mot Nani, Robin van Persie og Fenerbache. Så 1-0 mot de overlegne serielederne Rosenborg. Denne uken er vi alle «i».

Røverkjøp til en halv milliard

Anthony Martial

For 20 dager siden var det motstanderfansen som sang «what a waste of money» om ukjente Anthony Martial (19), som kostet en halv milliard kroner. Etter to Solskjær-aktige mål er det United-fansen som synger det samme - nå med en ironisk tvist.

Laster Twitter-innhold

Helten stakk fra stadion

Keita

Muhamed Keita på vei vekk tilbake i leiligheten sin etter intervju med NRK. Med fremtids-rullebrett og hodet i telefonen. Mektig.

Vanligvis står man og soler seg i glansen i mixed sone så lenge man kan når man har avgjort med et herlig langskudd tre minutter på overtid. Ikke Muhamed Keita. Matchvinneren kom aldri til pressesonen, så NRK måtte reise hjem til ham på Sørenga i Oslo for å få en kommentar!

Den store, stygge ulven

Costa

Diego Costa oppførte seg som Diego Costa. For NRK.no var det en ypperlig anledning til å finne fram de ti beste Costa-krangle-bildene. For dommeren var det en ypperlig anledning til å vise ut motspilleren (!).

Auda, Zlatan

Zlatan

PSG vant 1-0, men Malmös store sønn bommet på en enkel retur fra fem meter. «Han dro en Torres» skrev folket på Twitter. Ibrahimovic har fortsatt ikke scoret i ligaen i år.

Stor idrett i Bundesliga

Tabellen

Sjekk toppen av tabellen i Bundesliga:

• Borussia Dortmund: 5 kamper, 5 seirer, 18-3 i målforskjell
  • Bayern München: 5 kamper, 5 seirer, 15-2 i målforskjell.

Denne helgen ble det 3-0 på begge lagene. Her blir det kampf til døra.

Fantastiske teknikere

Riyad Mahrez

De to kanskje beste offensive spillerne i Premier League denne sesongen spiller ikke hos storklubbene, men i West Ham og Leicester. For andre runde på rad hadde både Dimitry Payet og Riyad Mahrez målpoeng. De to briljante midtbanespillerne har nå åtte mål og fem målgivende mellom seg denne sesongen.

Norsk suksess i Sverige

Magnus Wolff Eikrem har slitt benken siden Åge Hareide hentet Djurdjic i sommer. Søndag kom han inn fra benken og scoret målet som holder liv i Malmös drøm om europacup neste sesong. Og herlig jubling, da!

Sover du, Rooney?

Rooney

Ingen skudd. Ingen sjanser skapt. Og ble fintet så hardt på rumpa at folk begynte å lage Matrix-vines. Stjernespissen har ikke scoret på 15 timers spill.

Noe vi har glemt? Tips oss i kommentarfeltet!