NRK Meny
Normal

Ni snakkiser fra fotballhelgen

Ikke hatt tid til å se fotball i helgen? Da gikk du glipp av alt dette.

Magnus Wolff Eikrem

JUBELGUTT: Magnus Wolff Eikrem er en av de ni heldige (og uheldige) på lista over fotballhendelser i helgen.

Foto: Pontus Lundahl / NTB scanpix

For en Molde-uke!

Ola Kamara
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Først 3-1 borte mot Nani, Robin van Persie og Fenerbache. Så 1-0 mot de overlegne serielederne Rosenborg. Denne uken er vi alle «i».

Røverkjøp til en halv milliard

Anthony Martial
Foto: Tony O'Brien / Reuters

For 20 dager siden var det motstanderfansen som sang «what a waste of money» om ukjente Anthony Martial (19), som kostet en halv milliard kroner. Etter to Solskjær-aktige mål er det United-fansen som synger det samme - nå med en ironisk tvist.

Laster Twitter-innhold

Helten stakk fra stadion

Keita

Muhamed Keita på vei vekk tilbake i leiligheten sin etter intervju med NRK. Med fremtids-rullebrett og hodet i telefonen. Mektig.

Foto: NRK

Vanligvis står man og soler seg i glansen i mixed sone så lenge man kan når man har avgjort med et herlig langskudd tre minutter på overtid. Ikke Muhamed Keita. Matchvinneren kom aldri til pressesonen, så NRK måtte reise hjem til ham på Sørenga i Oslo for å få en kommentar!

Den store, stygge ulven

Costa
Foto: John Sibley / Reuters

Diego Costa oppførte seg som Diego Costa. For NRK.no var det en ypperlig anledning til å finne fram de ti beste Costa-krangle-bildene. For dommeren var det en ypperlig anledning til å vise ut motspilleren (!).

Auda, Zlatan

Zlatan
Foto: CHARLES PLATIAU / Reuters

PSG vant 1-0, men Malmös store sønn bommet på en enkel retur fra fem meter. «Han dro en Torres» skrev folket på Twitter. Ibrahimovic har fortsatt ikke scoret i ligaen i år.

Stor idrett i Bundesliga

Tabellen

Sjekk toppen av tabellen i Bundesliga:

 • Borussia Dortmund: 5 kamper, 5 seirer, 18-3 i målforskjell
 • Bayern München: 5 kamper, 5 seirer, 15-2 i målforskjell.

Denne helgen ble det 3-0 på begge lagene. Her blir det kampf til døra.

Fantastiske teknikere

Riyad Mahrez
Foto: Carl Recine / Reuters

De to kanskje beste offensive spillerne i Premier League denne sesongen spiller ikke hos storklubbene, men i West Ham og Leicester. For andre runde på rad hadde både Dimitry Payet og Riyad Mahrez målpoeng. De to briljante midtbanespillerne har nå åtte mål og fem målgivende mellom seg denne sesongen.

Norsk suksess i Sverige

Magnus Wolff Eikrem
Foto: Pontus Lundahl / NTB scanpix

Magnus Wolff Eikrem har slitt benken siden Åge Hareide hentet Djurdjic i sommer. Søndag kom han inn fra benken og scoret målet som holder liv i Malmös drøm om europacup neste sesong. Og herlig jubling, da!

Sover du, Rooney?

Rooney
Foto: Tim Ireland / Ap

Ingen skudd. Ingen sjanser skapt. Og ble fintet så hardt på rumpa at folk begynte å lage Matrix-vines. Stjernespissen har ikke scoret på 15 timers spill.

Noe vi har glemt? Tips oss i kommentarfeltet!

Siste nytt

 • Wu Dajing med ny verdensrekord

  Kinesiske Wu Dajing satte verdensrekord i OL-finalen på 500 meter kortbaneløp skøyter torsdag. 23-åringen satte først verdensrekord da han kvalifiserte seg fra kvartfinalen på tiden 39,80 sekunder. I finalen forbedret han verdensrekorden til 39,584.

  Wu Dajing
  Foto: Damir Sagolj / Reuters
 • Lorentzen møter Verweij

  Trekningen for herrenes 1000 meter på skøyter er gjort, og Håvard Lorentzen går mot nederlandske Koen Verweij i tredje siste par. Lorentzen starter og avslutter med indresving.

  Storfavoritt Kjeld Nius går i siste par, og går mot Mika Poutala.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skøyter menn 500 m.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Emil Iversen går femmila

  Emil Iversen er tatt ut som fjerde mann på det norske laget til lørdagens 50 km i Pyeongchang, etter at Johannes Høsflot Klæbo trakk seg fra avslutningsdistansen. Iversen går sammen med Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund og Niklas Dyrhaug.

  Iversen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin