NFL-stjerne løp 100 meter på 10,36

Det har vært enorm oppmerksomhet i USA knyttet til at NFL-stjernen DK Metcalf skulle stille på 100 meter i USATF Golden Games i California søndag kveld.

Seattle Seahawks-spilleren fikk en god start, men klarte ikke å holde tempoet til sprintspesialistene mot slutten av løpet. 10,36 er hans nye, høyst respektable personlige rekord.

Metcalf endte likevel sist i sin semifinale og fikk 15. beste tid av de 17 som startet. 10,21 hadde holdt til en plass i finalen.

Finalen ble for øvrig vunnet av Cravon Gillespie på 9,96.

DK Metcalf
Foto: Stephen Brashear / AP

Siste nytt

 • Tillater 140.000 tilskuere

  Den britiske regjeringen har bestemt at formel 1-løpet på Silverstone 18. juli skal gå for fulle tribuner. Det betyr 140.000 tilskuere.

  Silverstone er en ikonisk bane i formel 1-sirkuset, og banen kan huse rundt 140.000 fans. VM-direktør Stefano Domenicali gleder seg over nyheten.

  – Det er fantastisk nytt at det blir åpnet for full kapasitet. Det blir en fantastisk helg med hundretusenvis av fans, sier han.

  For å komme inn på Silverstone må man vise til en negativ virustest innen de siste 48 timene, eller bevis på at man er fullvaksinert.

  FILE PHOTO: Formula One F1- British Grand Prix
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Landslagsspiller til dansk håndball

  Strekspilleren Thomas Solstad forlater Elverum håndball til fordel for danske Bjerringbro-Silkeborg. Overgangen gjennomføres neste sommer.

  Solstad har signert en toårig avtale med Bjerringbro-Silkeborg, melder klubben på sine nettsider.

  Solstad selv ser fram til klubbskiftet neste sommer.

  – Jeg gleder meg til å komme til BSH. De har et spennende prosjekt i gang og har en spillestil som passer meg godt, der streken er mye involvert, sier han.

  Bjerringbro-Silkeborg spilte seg helt fram til finalen i det danske håndballsluttspillet denne sesongen. Der ble det tap for Aalborg.

  OL-kvalifisering håndball, menn: Sør-Korea - Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Maanum ferdig i Linköping

  Landslagsspiller Frida Maanum forlater svenske Linköping. Hun er klar for en ny klubb, men inntil videre er hennes neste arbeidsgiver ukjent.

  Det er Linköping som torsdag bekrefter at Maanum spiller sin siste kamp for klubben mot Örebro kommende helg.

  Maanum kom til Linköping fra Stabæk foran 2017-sesongen. Denne sesongen har 21-åringen vært lagkaptein i Linköping.

  MszMwZ5wyKo
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal