NRK Meny

NFL-Peterson utestengt på livstid

NFL-proffen Adrian Peterson er utestengt fra Minnesota Vikings på ubestemt tid etter å ha pisket sin fire år gamle sønn med en trekvist.

Klubben satte spilleren på benken i helgen etter at handlingen ble kjent, men press fra guvernøren i Minnesota gjør nå at Vikings går tilbake på sin beslutning om å la Peterson fortsette i klubben.

Klubben sier i en pressemelding at de vil støtte spilleren gjennom den kommende rettsbehandlingen, men at de føler dette er rett beslutning.

Vikings Peterson Indicted Football Adrian Peterson
Foto: Tom Gannam / Ap

Siste nytt

 • Bråten ble tredjemann i USA

  Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

  Øystein Bråten
  Foto: Norfreeski
 • Tredjeplass på Røisland

  20-åringen fra Høvik kom seg inn på pallen i Dew Tour i kveld. Han endte fem poeng bak Max Parrot fra Canada som vant slopestyle-konkurransen. Ståle Sandbech kom på niendeplass og Emil Ulsletten endte på 12.- plass.

  Røisland
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • Legkov legger ikke opp

  Aleksander Legkov sin trener, Markus Cramer er irriitert på Aftonbladet sin artikkel om at Legkov legger opp. – Legkov venter på beslutningen fra CAS og vil da bestemme seg for sin sportslige fremtid, sier han til NRK.

  Markus Cramer, russisk langrennstrener
  Foto: Arild Samsvik / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal