Hva driver du mer her, Neuer?

Først leverte han en superredning og ble hyllet som verdens beste. Så gjorde Manuel Neuer dette ...

Neuer

PÅ BÆRTUR: Manuel Neuer misser inne i boksen.

Foto: Dylan Martinez / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

Manuel Neuer ble hyllet som verdens beste keeper og ble kalt «veggen» etter sin fantastiske redning etter 33 minutter under tirsdagens kamp mot Arsenal.

Arsenals Theo Walcott får stå upresset inni i feltet og header på mål fra seks meter. Walcott skal til å juble, men er for tidlig ute. I Bayern-målet står Neuer, som på utrolig vis klarer å få hele hånden bak ballen, slik at den går utover sidelinja.

Laster Twitter-innhold

– Min feil

Men dessverre skal ikke denne redningen av de sjeldne være alt man forbinder med navnet Neuer denne kvelden.

For i det 77. minutt går han på en kjempeblemme. Han feilberegner et høyt innlegg slik at ballen går over. Ballen treffer Olivier Giroud som enkelt kan trille ballen i mål.

– 1-0-målet er selvsagt min feil. Om jeg ikke hadde sluppet inn det hadde det nok blitt 0–0 i dag, sier en meget skuffet Neuer i et intervju med Viasat 4 etter kampen.

Bayern München dominerte store deler av kampen, men Arsenal utnyttet sjansene.

– Vi var forberedt på at de var gode på kontringer. Men dessverre så klarte vi ikke holde unna i dag, sier Manuel Neuer.

Neuer redder

KJEMPEREDNINGEN: Manuel Neuer vartet opp med en redning man sjeldent ser.

Foto: Dylan Martinez / Reuters

Keepernes aften

Petr Cech er heller ingen dårlig keeper. Arsenals sisteskanse kan også sakene sine, og klarer å stoppe selveste målmaskinen Robert Lewandowski i det 75. minutt. Fra en vinkel man har sett Lewandowski score så mange ganger gjør Cech seg stor og hindrer scoring.

Britain Soccer Champions League

OPPGITT: Robert Lewandowski var nære flere ganger og burde nok scoret for Bayern München.

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

– Vi må takke Petr Cech i dag. Han spilte en fantastisk kamp, sier Arsenals 1-0-målscorer, Olivier Giroud, til TV-kanalen BT Sport.

Lewandowski var farlig frempå igjen like før slutt. Nok en kjempemulighet, men han roter bort ballen inne i feltet til Arsenal.

I stedet er det Mesut Özil som kan fastsette resultatet til 2–0 fire minutter på overtid.

Dermed sikret Arsenal tre viktige poeng, de første for London-klubben i årets mesterliga.

– Vi trengte denne seieren for å kunne avansere fra gruppespillet. Vi gjorde det bra også før vi scoret, og forsvarte oss også godt. De dominerte kampen, men det visste vi de ville gjøre. Vi klarte å avgjøre den, sier en lykkelig Giroud.

KOMMENTAR: «Arsenal klarer fortsatt å forundre»

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sølv til Fossesholm i junior-VM

  Helene Marie Fossesholm gikk inn til sølv på 5 km fristil i junior-VM tirsdag. Fossesholm var elleve sekunder bak svenske Frida Karlsson som vant. Finske Anita Korva ble nummer tre. Astrid Stav ble nest beste norske på en åttendeplass.

  Sølv til Fossesholm.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Bodø-spiss til Tyrkia

  Kun en medisinsk test gjenstår før Kristian Fardahl Opseth er klar for det tyrkiske Süper Lig-laget Erzurumspor. 29-åringen ble toppscorer i 1. divisjon da Bodø/Glimt rykket opp i 2017, men beit ikke like hardt fra seg i Eliteserien.

  Laster Twitter-innhold
 • Ronaldo innrømmer skattefusk

  Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk og aksepterte en bot på 183 mill. kroner i retten i Madrid tirsdag. Saken stammer fra tiden i Real Madrid. Anklagen gikk på unndragelse av skatt gjennom bruk av skatteparadiser fra 2011 til 2014.

  Portugal's soccer player Cristiano Ronaldo leaves after appearing in court on a trial for tax fraud in Madrid
  Foto: Sergio Perez / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag