Hopp til innhold

Nedtur for Hauger i Formel 2-kvaliken

Dennis Hauger hadde ikke sin beste dag på banen i Silverstone fredag. Han endte helt nede på 13.-plass i Formel 2-kvaliken før helgens løp i England.

Prema-laget la opp taktikken slik at Hauger måtte kjøre seg opp mot slutten av fredagens kvalifisering, men Aurskog-gutten fikk ikke den farten han trengte.

Dermed endte han utenfor topp ti og får ugunstige startposisjoner gjennom helgen. Han må kjøre fra 13.-plass både lørdag og søndag.

– Jeg er selvfølgelig skuffet, og foreløpig er jeg usikker på hva som er årsaken til den dårlig kvalifiseringen. Vi skal, sammen med ingeniørene, jobbe utover kvelden. Forhåpentlig finner vi et bra oppsett for løpene. Det er dessverre et vanskelig utgangspunkt på denne banen, sier Hauger i en uttalelse.

Hauger vant det forrige hovedløpet i Formel 2-mesterskapet i Baku for snart tre uker siden. To uker før vant han sprintløpet i Monaco

Red Bull cliff diving Oslo
Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Hegerberg nominert til gullballen

  Ada Hegerberg vant prisen i 2018 og er nok en gang en av totalt 20 spillere som er nominert. De to siste årene har Megan Rapinoe og Alexia Putellas gått til topps.

  Det er 50 journalister som stemmer frem vinneren.

  EM i fotball for kvinner 2022: Østerrike - Norge (1-0)
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Gull til Stenberg: – Det var helt sinnsykt

  Anita Yvonne Stenberg tok gull på 10 kilometer scratch race banesykling under EM-uka i München fredag kveld.

  29-åringen fra Drammen slo britiske Jessica Roberts og polske Nikola Wielowska som tok de andre medaljene.

  – Det var helt sinnsykt. Det har vært en drøm i mange mange år, men nivået har blitt høyere og høyere, sier Stenberg til NRK.

  2022 European Championships - Cycling Track
  Foto: WOLFGANG RATTAY / Reuters
 • Seiersrekken til Vos i Tour of Scandinavia brutt – Manly vant i Mysen

  Etter tre strake etappeseirer i Tour of Scandinavia nådde ikke Marianne Vos helt opp på den fjerde etappen. Alexandra Manly stakk av med seieren fredag.

  Det så ut til å gå mot en massespurt et par kilometer før mål, men Vos' lagvenninne i Jumbo-Visma, Anouska Koska, stakk fra i front av hovedfeltet da et brudd var i ferd med å bli hentet inn.

  I avslutningen kom Vos jagende bak, men hun var litt for sen til å ta igjen de seks kvinnene i front, der Manly var sterkest i avslutningen. (NTB)

  Alexandra Manly
  Foto: ALIK KEPLICZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste