Nederland snudde og vant

Nederland var i trøbbel, men snudde og vant 3–1 mot Nord-Irland i EM-kvaliken. Nederland styrte det meste i Rotterdam, men et kvarter før slutt tok gjestene ledelsen ved Josh Magennis.

Da var Nederland i trøbbel, men de skulle slå hardt tilbake. Fem minutter senere utlignet Memphis Depay for hjemmelaget. Hjemmelaget presset på for den avgjørende scoringen, og på overtid kriget Luuk de Jong inn 2–1. Bare minutter senere satte Depay inn sitt andre for kvelden og punkterte oppgjøret. Med seieren er Nederland oppe på 12 poeng etter fem kamper, det samme som gruppeleder Tyskland.

Andre kamper i EM-kvaliken torsdag kveld: Belgia-San Marino 9–0, Kasakhstan-Kypros 1–2, Russland-Skottland 4–0, Latvia-Polen 0–3, Makedonia-Slovenia 2–1, Østerrike-Israel 3–1, Kroatia-Ungarn 3–0, Slovakia-Wales 1–1, Hviterussland-Estland 0–0. (NTB)

De Jong
Foto: Maurice Van Steen / AFP

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal