Nasjonalsangen avbrutt

Her kan du se Thor Hushovd få gullmedaljen og regnbuetrøya etter VM-seieren i Australia.

Video Medaljer Hushovd

– Nå har jeg ikke noe å sammenligne med lenger. Dette er VM, dette er det største, sa Thor Hushovd til NRK etter gullet.

Det var en tydelig stolt og glad Thor Hushovd som kunne stille seg aller øverst på pallen, og ikle seg regnbuetrøya, samt en gullmedalje rundt halsen.

Nasjonalsangen avbrutt

Et lite skår i gladen var det at nasjonalsangen ble avbrutt overraskende tidlig, men akkurat det tenker nok Hushovd ikke på spesielt lenge på en slik merkedag i sykkelkarrieren.

Både kommentator Ove Eriksen og Thor Hushovd reagerer på at nasjonalsangen presenteres i sterkt redusert form, men når alt kommer til alt, skal ikke en filleting ødelegge en slik dag.

– Jeg sa til meg selv at jeg skulle nyte hvert sekund på pallen, og det øyeblikket jeg får mestertrøya, den fineste trøya i feltet. Dette var et fantastisk stort øyeblikk.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste nytt

 • Everton ute etter straffedrama

  Etter åtte rundar med straffespark var cupbomba eit faktum; QPR slo ut Everton av den engelske ligacupens tredje runde.

  Tom Davies bomma på straffe for Everton og Jimmy Dunne kunne sørge for at OPR er klar for fjerde runde.

  Ved full tid stod det 2–2 mellom laga.

  Også mellom Fulham og Leeds gjekk det til ein dramatisk straffesparkkonkurranse, men etter seks rundar kunne Leeds-fansen sleppe jubelen laus.

  Carabao Cup - Third Round - Queens Park Rangers v Everton
  Foto: Peter Cziborra / Reuters
 • Reserven tok Liverpool vidare

  Liverpool tok seg komfortabelt vidare til den fjerde runden i ligacupen etter at dei slo Norwich 3-0. Takumi Minamino vart kveldens store spelar for gjestane med to mål. Også Divock Origi kunne setje seg på scoringslista. Når Norwich i tillegg bommar på straffe var dei aldri nær ved å utfordre eit reserveprega Liverpool.

  Manchester City tok seg også lett vidare etter at dei slo Wycombe 6-1.

  Carabao Cup - Third Round - Norwich City v Liverpool
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Norge gjere tre endringar i laget

  Sjögren gjer tre endringar frå torsdagens kamp. Forsvarstrearen er uforandret, medan Eikeland og Syrstad Engen, kjem inn for Haavi og Bøe Risa på midtbana. Utland erstattar Sævik på topp.

  Her er laget:

  Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir – Amalie Eikeland, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Julie Blakstad – Caroline Graham Hansen, Guro Reiten – Lisa-Marie Karlseng Utland

  Fotball VM-kvinner 2019.
  Foto: Terje Bendiksby

Sendeplan

Kl. Program Kanal